اعترافها و ابراز وحشت خامنهای
دشمن میخواست با فروپاشی اقتصاد مردم و نظام را مقابل هم قرار دهد
آمارهای دهه۹۰ اقتصاد کلان، رشد تولید ناخالص داخلی، تورم، رشد نقدینگی ناخرسندکننده است
انداختن وضعیت کنونی به گردن دولتهای قبلی:
اگر در این سالها مسؤلان دولتی همراهی بیشتری میکردند
وضعمان از اینی که هست بهتر بود
کیفیت خودرو خوب نیست مردم ناراضیاند
خامنهای در سخنرانی روز یکشنبه ۱۰بهمن خود ضمن اعتراف به وضعیت وخیم اقتصادی رژیم آخوندی و هراس از فروپاشی اقتصادی گفت: هدف دشمنان از این جنگ فروپاشی اقتصاد بود اما این یک مقدمه بود برای اینکه با نابود کردن اقتصاد مردم را در مقابل نظام قرار بدهند.
ولیفقیه ارتجاع همچنین گفت اگر در این سالها مسؤلان دولتی همراهی بیشتری میکردند وضع از اینکه هست بهتر بود.
وی همچنین با اعلام اینکه مخالفت دخالت دولت در فعالیتهای اقتصادیست، دست ارگانهای تحت کنترل خودش را برای چنگانداختن بیشتر بر اقتصاد بار گذاشت.
تلویزیون شبکه۱ رژیم ۱۰دی ۱۴۰۰:
گوینده: رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه) در دیدار جمعی از تولیدکنندگان و فعالان صنعتی، کارآفرینان و فعالان اقتصادی را افسران، و کارگران را رزمندگان با اخلاص و با صفای دفاع مقدس در مقابل جنگ اقتصادی با آمریکا خواندند
خامنهای: اگر در این سالها مسئولان دولتی همراهی بیشتری میکردند رعایت بیشتری میکردند ما افتخارات بیشتری را بهدست میآوردیم! وضعمان از اینی که امروز هست قطعاً بهتر بود و تعدادی از این آسیبهایی که پیش آمد با کمک مسئولان حکومتی دولتی در این سالهای متمادی این آسیبها پیش نمیآمد...
البته دشمن خوشبختانه نتوانست سنگر تولید را به شکست بکشاند و فتح کند نتوانست به معیشت مردم مشکل وارد شد ضربههایی وارد شد بله...
آنها فروپاشی اقتصادی به خیال خودشان چند ماهه را زمینهای برای تحقق مقاصد سیاسی شوم میدانستند اما پس از ده سال، سنگر تولید و اقتصاد کشور بحمدالله پابرجاست.
گوینده: ایشان البته آمارهای کلان اقتصادی دهه۹۰ را حقاً و انصافاً ناخرسند کننده خواندند و با اشاره به آثار اینگونه مسائل در زندگی مردم گفتند: آمار و میزان «رشد تولید ناخالص داخلی، تشکیل سرمایه در کشور، تورم، رشد نقدینگی، مسکن، تأمین ماشینآلات و مسائل مشابه»، اصلاً خرسند کننده نیست و ضربه به معیشت مردم که مدام از آن ابراز نگرانی میکنیم ریشه در همین مسائل و واقعیات دارد.
رهبر انقلاب تأکید کردند: عامل اصلی این مشکلات، صرف تحریم نیست بلکه تصمیمگیریهای غلط یا کمکاریها، باعث بخش مهمی از مشکلات بوده است.
ایشان سپس لزوم ارتقای کیفیت کالاهای تولید داخل را مورد تأکید قرار دادند و افزودند: متأسفانه در برخی صنایع بهویژه در صنعت خودرو به موضوع کیفیت توجه نمیشود و مردم نیز بهحق به آنها اعتراض دارند
«مسأله هدایت اعتبار» نکته دیگری بود که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند و گفتند: فاصله بین رشد نقدینگی و رشد تولید ناخالص داخلی، فاصلهیی نجومی و غیرقابل قبول است و مصرف اعتبارات به شکلی است که این انبوه نقدینگی تأثیری در تولید ندارد، در حالیکه باید دولت و بانک مرکزی بهصورت فعال و با نظارت جدی، تسهیلاتدهی بانکها را منوط به هدایت اعتبار به سمت تولید کنند.