سایت نیوز مکس روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه در مطلبی بهقلم استراون استیونسون در مورد قطعنامه نمایندگان آمریکا در محکومیت وحشیگری و سرکوب رژیم ایران نوشت:
توماس پین، یکی از بنیانگذاران بزرگ آمریکا، قول معروفی دارد که میگوید: «هر چه درگیری سختتر باشد، پیروزی باشکوهتر است».
سخنان او برای ۱۴۵ عضو از دو حزب مجلس نمایندگان آمریکا که قطعنامهیی را در محکومیت وحشیگری و سرکوب رژیم ایران امضا کردهاند آشنا خواهد بود.
این قطعنامه خواستار حمایت از ناراضیانی است که توسط رژیم هدف قرار گرفتهاند.
این توسط نماینده جمهوریخواه رندی و بر از تگزاس معرفی شد و حق مردم ایران را برای تغییر رژیم بدون درخواست حمایت نظامی ایالات متحده بهرسمیت میشناسد.
این قطعنامه با اذعان به درگیریهای منطقهیی فزاینده در خاورمیانه که از زمان حملات ۷ اکتبر ۲۰۲۳ توسط حماس به اسراییل تشدید شده است، رژیم ملاها را بهعنوان مرکز عصبی قطعی برای گسترش بنیادگرایی اسلامی، فرماندهی و حمایت از تروریسم و نیز جنگافروزی در سراسر منطقه معرفی میکند.
آخوندها با استفاده از نیروهای نیابتی خود در خاورمیانه مانند بشار اسد سوریه، شورشیان حوثی در یمن، شبهنظامیان شیعه در عراق، حزبالله لبنان و حماس در غزه، وحشت و جنگ را در سراسر منطقه و مناطق دورتر گسترش دادهاند، در حالی که مردم خود در ایران را وحشیانه سرکوب میکنند.
قطعنامه کنگره با توجه به پایان ناگهانی جنگ در سایه چندین دههای بین جمهوری اسلامی و اسراییل که در ۱۳ آوریل با رگبار بیسابقه پرتاب بیش از ۳۰۰پهپاد و موشک از سوی آخوندها به اسراییل به درگیری آشکار تبدیل شد، به موقع است.
این امر منجر به واکنش تلافیجویانه اسراییل را در ۱۹ آوریل با حملات هوایی به اهداف نظامی در شهرهای ایران اصفهان و تبریز و حملات پهپادی و موشکی همزمان به مجتمع های سپاه پاسداران در عراق و سوریه شد.
این قطعنامه بهرسمیت میشناسد که تهران سر مار دامنزدن به جنگ و ترور در منطقه و جهان است و در واقع حمله تروریستی وحشیانه حماس به اسراییل را که آغازگر جنگ در غزه بود، هدایت و تأمین مالی کرد.
اعضای کنگره میگویند که کشورهای غربی باید «رژیم ایران را بهخاطر اقداماتش که خشونت، ترور و بیثباتی را تحریک میکند، پاسخگو بدانند».
این قطعنامه گسترده حتی حمایت از طرح ۱۰مادهای برای دموکراسی آینده را که توسط مریم رجوی، رئیسجمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران، اصلیترین جنبش مخالف رژیم سرکوبگر آخوندها تهیه شده بود، ابراز میکند.
این طرح ۱۰مادهای خواستار حق رأی جهانی، انتخابات آزاد، اقتصاد بازار، جدایی دین از دولت است.
این طرح همچنین از برابری جنسیتی، مذهبی، و قومیتی، سیاست خارجی مبتنی بر همزیستی مسالمتآمیز، صلح در خاورمیانه و جمهوری غیرهستهیی ایران حمایت میکند.
امضاکنندگان قطعنامه با مشخص کردن استفاده این رژیم مذهبی از ترور و گروگانگیری بهعنوان روش حکمرانی، حقوق مردم ایران، معترضان و واحدهای مقاومت را برای مقابله با سپاه پاسداران و نیروهای سرکوبگر برای تغییربهرسمیت میشناسند.
نماینده وبر در سخنرانی پرشور خود در کنگره در حمایت از قطعنامه گفت که "رژیم سرکش باید فوراً سرنگون شود"و ایالات متحده باید از"شهروندان آزادیخواه ایران"که در تلاش برای برکناری"قاتلان" در تهران هستند، حمایت کند.
این که چنین محکومیت همهجانبه رژیم ایران از حمایت گسترده دو حزبی کنگره برخوردار شده است، آخوندها را تا اعماق به لرزه درآورده است.
نمایش توخالی آنها از نیروی مصنوعی با رژه سربازان، پهپادها و موشکها در تهران در روز ارتش در ۱۷ آوریل، تلاشی بود که بهطور گسترده مورد تمسخر قرار گرفت تا شکست دیدنی حمله آنها به دشمن سرسخت خود اسراییل را بپوشانند.
تقریباً ۹۹درصد از موشکها و پهپادهای شلیک شده به سمت اهداف اسراییلی یا پس از پرتاب منفجر شدند یا توسط سامانه دفاعی گنبد آهنین اسراییل با پشتیبانی هوایی ایالات متحده، بریتانیا، فرانسه و اردن منهدم شدند.
رؤسای اطلاعاتی گزارش دادهاند که حدود ۵۰درصد از موشکهای کروز و بالستیک بلافاصله پس از پرتاب منفجر شدهاند که بسیاری از آنها در ایران سقوط کردهاند.
در یک فاجعه دیگر، یک ماشین آبپاش در جریان رژه روز ارتش دچار نقص شد و به تماشاگران و مهمانان آخوندها آب پاشید و باعث شادی و خنده گسترده در سراسر کشور شد.
خشم آخوندها از تمسخر شدن در رسانههای اجتماعی تاکنون منجر به بازداشت چندین نفر شده است.
اظهارات پوچ ابراهیم رئیسی نیز مورد تمسخر سراسری قرار گرفته است.
رئیسی که بهخاطر گذشته خونآلود خود بهعنوان جلاد تهران شهرت دارد، با وقاحت مدعی شد که حمله پهپادی و موشکی به اسراییل موفقیت بزرگی بوده است و توانمندی نظامی ایران را به جهانیان نشان داد.
رئیسی روز ۱۷ آوریل در یک پایگاه نظامی در حومه تهران گفت: حمله ایران «شکوه رژیم صهیونیستی [اسرائیل] را از بین برد».
وی ادامه داد: این عملیات نشان داد که نیروهای مسلح ما آماده هستند.
پخش اخبار تلویزیونی در شبکههای دولتی آتشسوزی شدیدی را نشان میداد که ادعا میشد نتیجه حملات موشکی هدفمند در اسراییل بوده است.
کلیپ استفاده شده از یک ویدیوی قدیمی از سوزاندن تاکستان در شیلی برداشته شده بود!
قطعنامه مجلس نمایندگان با استناد مستقیم به اعلامیه استقلال ایالات متحده تأکید میکند: "هرگاه هر شکلی از حکومت این اهداف را تخریب کند، این حق مردم است که آن را تغییر دهند یا از بین ببرند و دولت جدیدی ایجاد کنند."و اینکه «وقتی یک لیست طولانی از سوءاستفادهها و غصب ها، بهدنبال همان هدف همیشگی، طرحی را برای کاهش آنها [اهداف] تحت استبداد مطلق نشان دهد، این حق آنهاست، این وظیفه آنهاست که چنین حکومتی را کنار بزنند، و نگهبانان جدیدی برای امنیت آینده آنها فراهم کنند. "
قطعنامه دو حزبی در کنگره ایالات متحده نقطهعطف بزرگی در نگرش غرب نسبت به رژیم ایران است.
این [قطعنامه] نشان میدهد که قانونگذاران آمریکایی از همه جناحهای سیاسی بیش از این آمادگی پذیرش رفتار شنیع رژیم منحوس آخوندها را ندارند و میخواهند حمایت آشکار خود را از مردم ایران و حقوق آنها در چارچوب قوانین بینالمللی و اعلامیه جهانی حقوقبشر برای ایجاد تغییر در رژیم نشان دهند.
اتحادیه اروپا و انگلیس اکنون باید با پیروی از آمریکا در وارد کردن سپاه پاسداران به لیست سیاه، حمایت خود را از این ابتکار پیشگامانه نشان دهند و همچنین خواستار کیفرخواست آیتالله علی خامنهای، ولیفقیه و ابراهیم رئیسی رئیسجمهور بهدلیل نقض حقوقبشر و جنایت علیه بشریت شوند.
زمانی که مردم سرانجام پیروزی باشکوهی را بر رژیم طاغوتی ملاها جشن بگیرند، سخنان توماس پین در سراسر ایران منعکس خواهد شد.
استرون استیونسون هماهنگکننده کمپین تغییر ایران (CiC) است. او عضو پارلمان اروپا بهنمایندگی از اسکاتلند (۱۹۹۹-۲۰۱۴)، رئیس هیأت پارلمانی برای روابط با عراق (۱۴-۲۰۰۹) و رئیس گروه بینالمللی دوستان ایران آزاد (۱۴-۲۰۰۴) بود. او نویسنده و مدرس بینالمللی خاورمیانه است.