728 x 90

قيام هاي خاورميانه,يمن,

جنایات دیکتاتور یمن

-

کشتار مردم بی‌گناه یمن توسط نیروهای علی عبدالله صالح
کشتار مردم بی‌گناه یمن توسط نیروهای علی عبدالله صالح
در یکی از خیابانهای نزدیک میدان تغییر صنعا، در کنار مدرسه صلاح‌الدین، ”مرام“ کشته شد. مرام بشیر، 7ساله، بر اثر اصابت خمپاره نیروهای علی عبدالله صالح کشته شد.
مرام دومین کودکی است که کشته می‌شود، انس السعیدی نیز در درگیری که در صنعا جریان داشت، جان باخت.
پدر دختر شهید می‌گوید: «آیا این پیام صلحی است که علی عبدالله صالح ادعای آن را دارد؟ این کودک مگر چه کار کرده» ؟

در جریان درگیری میان نیروهای علی عبدالله صالح و حامیان انقلاب تعدادی کشته و مجروح شدند. برخی از خیابانهای اطراف میدان تغییر، تبدیل به خرابه شده‌اند.
در شهر تعز هم کشتار بی‌وقفه ادامه دارد. نیروهای هوادار علی عبدالله صالح مناطق مسکونی را بمباران می‌کنند و باعث بر جای گذاشتن هر چه بیشتر کشته و زخمی می‌شوند.
این هم تظاهراتی در دانشگاه تعز است. دانشجویان می‌خواهند نیروهای نظامی و امنیتی علی عبدالله صالح را که کنترل دانشگاه را به دست گرفتند، بیرون کنند.
یک استاد دانشگاه می‌گوید: «با این‌که هر روز ما را تهدید به سرکوب می‌کنند، ما ایستاده‌ایم و از از شما می‌خواهیم ثابت قدم باشید».
وزارت دفاع یمن کشته و زخمی‌شدن دهها سرباز را که از ارتش جدا شده‌اند، بر اثر بمباران یک مدرسه تکذیب کرده است. اما برخی می‌گویند سربازان به‌وسیله نیروی هوایی دولتی بمباران شده‌اند.

به‌نظر می‌رسدی صنعا به‌تدریج درحال تبدیل شدن به یک منطقه جنگی واقعی است که شهروندان و کودکان قربانیان آن هستند.

اگر‌چه وضعیت سیاسی یمن مبهم است اما انقلابیون در صنعا و 17استان دیگر بر ادامه قیام خود اصرار می‌ورزند. قیامی که تاکنون جانهای بسیاری به‌خاطر آن فدا شده است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/e750cb13-cc9e-410b-99e1-5eaa9a3e358d"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات