728 x 90

حمله به احمد ي نژاد,شقه دروني رژيم,

نگرانی سپاه پاسداران رژیم از تشدید تضادها بین دولت و مجلس ارتجاع

-

پاسدار لاریجانی و پاسدار احمدی نژاد
پاسدار لاریجانی و پاسدار احمدی نژاد
جنگ جناحها در رأس رژیم، بین خامنه‌ای و گماشته‌اش احمدی‌نژاد، هنوز به سرانجامی نرسیده، مجلس رژیم نیز فرصت را مغتنم شمرده است تا با احمدی‌نژاد تصفیه حساب کند. شدت گرفتن تضاد بین مجلس و دولت این روزها تا آن‌جاست که موجب نگرانی و هشدار سپاه پاسداران شده است و سایت حکومتی «جوان آنلاین» متعلق به سپاه با نگرانی می‌پرسد «این منازعات فرصت سوز به نفع کیست؟». سایت حکومتی جوان آنلاین – ۱۳تیرماه در یک گزارش تحلیلی خبری از «مناقشه دولت و مجلس اصول‌گرا» می‌نویسد «این روزها بحث انتقاد از دولت به موضوعی عادی برای مجلس .. تبدیل شده است. کسانی که روزی پشتیبان اصلی محمود احمدی‌نژاد برای نشستن بر کرسی ریاست‌جمهوری بودند، حالا با مشاهده برخی کجروی‌های دولت، عطای این حمایت را به لقایش بخشیدند و آغازگر پروژه انتقاد علنی از رئیس دولت شدند... .. این روند انتقادی با اقدام دولت برای تغییر وزیر اطلاعات، وارد فاز علنی شد و با داغ‌تر شدن موضوع جریان انحرافی بیش از پیش شدت گرفت و تا آن‌جا ادامه پیدا کرد که برخی در مجلس کمر بر آن بستند تا رئیس‌جمهور را به مجلس .. بیاورند و وی را مورد سؤال قرار دهند؛ این موضوع طی دوره‌های گذشته ریاست‌جمهوری بی‌سابقه بوده است».
سایت حکومتی جوان آنلاین در ادامه زیر عنوان «دشمنان در کمین نشسته» با هراس از سربرداشتن مجدد باند مغلوب رژیم که توسط دولت و مجلس رژیم سرکوب و منزوی و از نظام طردشده‌اند، می‌نویسد: «عده‌یی به کمین نشسته‌اند تا این انتقادات درونی اصول‌گرایان را به نفع خود مصادره و آن را به اختلافات میان دو قوه مجریه و مقننه تعبیر کنند و با گرفتن قیافه‌های حق بجانب، اقدام به عقده‌گشایی علیه جایگاه ریاست‌جمهوری کنند؛ جایگاهی که حسرت رسیدن به آن باعث، بروز فتنه‌ای عمیق و دشمن‌شادکن شد».
جوان آنلاین که باند مغلوب رژیم را «دشمنان» می‌خواند می‌افزاید: «بروز این انتقادات (تضادها)، زمینه‌ای را فراهم کرده است تا جریان فتنه‌گر، فرصت را مغتنم شمرده و با ایجاد هیاهو و جنجال بکوشد، تمامی اقدامات خلاف عرف و شرع خود را با این وقایع پوشش‌ دهد و از اذهان عمومی پاک‌کند و حتی پای خود را فراتر از این قرار دهد و از این موقعیت برای بازگشت به نظام استفاده کند. البته جدای از این جریان، برخی خواص (رفسنجانی) نیز که در جریان فتنه ترجیح دادند سکوت در پیش بگیرند هم کوشیده‌اند با در پیش گرفتن روند انتقادی، خلأ سکوت خود در آن دوران را پر کنند و این موقعیت را به پلکانی برای بازگشت خود به وضعیت مناسب قبل از فتنه ۸۸ تبدیل کرده و چهره‌ای تازه پیدا کنند. از این‌رو آنها می‌کوشند این انتقادهای تند و صریح علیه رقیب انتخاباتی سابق خود را سپری کنند در مقابل اتهامات مطرح شده در زمینه همراهی این خواص با جریان فتنه و از این طریق عملاً به نوعی جریان فتنه را تطهیر کنند و عامل وقایع تلخ فتنه ۸۸ را جریان انحرافی معرفی کنند.
در مجموع می‌توان نتیجه گرفت که تشدید تضاد در رأس رژیم در شرایط کنونی از نظر سپاه پاسداران تا آن‌جا خطرناک است که می‌تواند تمامی طرحها و نقشه‌های خامنه‌ای طی سالیان گذشته برای شقه و تصفیه و طرد باندهای مغلوب رژیم و شخص رفسنجانی را با شکست مواجه کند و بر سر خامنه‌ای خراب کند، بدینجهت جوان آنلاین نسبت به رشد تضاد بین دولت و مجلس (که هر دو را جزو اصول‌گرایان می‌شناسد) هشدار می‌دهد و آنها را متهم کرده می‌نویسد: «باید امروز واقع‌گرایانه عنوان کرد که برخی اصول‌گرایان با رفتار و عملکرد خود، به‌طور ناخواسته به ابزاری برای تحقق اهداف فتنه‌گران و تضعیف وحدت در جامعه تبدیل شده‌اند»..
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/e6750d1b-47b4-4485-b4bd-4e39d02cdd64"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات