728 x 90

ليبي,قيام هاي خاورميانه,

الهام، از زنان رزمنده لیبی

-

لیبی - تظاهرات زنان بنغازی
لیبی - تظاهرات زنان بنغازی
«امروز احساس می‌کنم یک زن آزاد لیبیایی هستم و امیدوارم بتوانم در کنار برادران رزمنده‌ام باشم. چنین احساسی دارم. واقعاً دلم می‌خواد با آنها باشم».

لیبی یک کشور عمیقاً سنتی است و مردان بر جامعه آن مسلط هستند؛ بنا‌ به فهرست منتشر شده توسط سازمان همکاری و گسترش اقتصادی در سال ۲۰۰۹، لیبی در زمینه برابری جنسی در میان 102کشور، رده نود‌ویکم را به خود اختصاص داده است.

اما مشخص است که قیام آزادیخواهانه مردم لیبی مسیر زنان این کشور را برای از همگسستن قید و بندهای جنسیتی هموار کرده و آنها نیز امروز می‌توانند در این جنبش مردمی نقش خود را ایفا کنند.

عزه علی، از زنان رزمنده: «اگه ازم خواسته بشه که (به خط مقدم) برم، خواهم رفت و به او (قذافی) حمله خواهم کرد و می‌گویم: معمّر تو یک حاکم مستبد و متکبر هستی».
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/3858f5ea-f176-4fcb-9291-7c93d720b833"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات