728 x 90

حمله به اشرف,توطئه خانواده عليه اشرف,لغو محاصره اش

جنبش دموکرات مسیحی عراق نسبت به توطئه جدید رژیم آخوندی علیه ساکنان اشرف هشدار داد

-

جنبش دموکرات مسیحی عراق
جنبش دموکرات مسیحی عراق
جنبش دموکرات مسیحی عراق به توقف دخالتهای رژیم ایران در عراق فراخوان داد و نسبت به توطئه جدید این رژیم علیه ساکنان اشرف که قرار است روز جمعه 17دی برگزار شود، هشدار داد.

در این بیانیه آمده است:
اخیراً ً برخی ارگانهای موهوم عراقی اقدام به ارسال دعوتنامه‌هایی به رسانه‌ها و سازمانهای مجتمع مدنی برای حضور و مشارکت در گردهمایی مقابل محل استقرار پناهندگان ایرانی مستقر در قرارگاه اشرف در روز جمعه 7ژانویه نموده‌اند. در اطلاعیه‌ای که نسخه‌ای از آن به‌دست ما رسیده است ادعا شده است که در تجمعی که برگزار خواهد گردید شهروندان عراقی از جنوب و شمال عراق که در سالهای گذشته متحمل آسیبهایی شده‌اند، برای اعتراض به این سازمان تجمع نموده تا خواستار خروج ساکنان اشرف از عراق گردند. ما نسبت به عواقب خشونت‌بار این اقدام هشدار می‌دهیم.

ما این‌گونه اعمال سرکوبگرانه را از سوی هر شخص و ارگانی محکوم نموده و خواستار توقف بلاوقفه فشار به پناهندگان ایرانی در اشرف می‌باشیم. اکنون بر همگان روشن شده که این‌گونه رفتار خواست رژیم ایران است که ارگانهای عراقی را بازیچه سیاستهای مداخله‌جویانه خودش قرار داده است. ما هم‌چنین خوش‌خدمتی برخی عراقیان به رژیم ایران را که برای کسب منافع شخصی، خود را در اختیار ارگانهای جاسوسی رژیم ایران قرار داده‌اند محکوم می‌کنیم. سوابق برخی از آنها به‌عنوان عاملان سفارت رژیم ایران در عراق بر روی بسیاری از سایتها افشا‌ شده است. ما هم‌چنین نمایندگی ملل ‌متحد در عراق (یونامی) و نیروهای آمریکایی را برای حفاظت از پناهندگان بی‌سلاح در قبال ماجراجوییهای رژیم ایران در عراق فرا می‌خوانیم تا به وظایف خویش عمل نمایند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/f54e5433-9e40-414f-b8de-42ea5634da17"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات