728 x 90

-

سیاره زهره

-

 -
-
شما چه در لندن باشید و چه در «داکار» بنگلادش، در ساعتهای اولیه صبح روز پنجشنبه 2دسامبر، وقتی هلال ماه طلوع می‌کند، شاهد یک صحنه استثنایی خواهید بود.
درست قبل از طلوع خورشید هلال ماه از میان تاریکی افق بیرون خواهد آمد. درحالی‌که در بالای آن ستاره «اسپایکا» (spica) که روشن‌ترین ستاره در مجمع‌الکواکب «ویرگو» است، و در فاصله 260سال نوری از زمین قرار دارد، دیده خواهد شد. در سمت چپ، سیاره زهره قرار خواهد داشت که دومین سیاره منظومه شمسی از خورشید است و بعد از کره ماه، زهره روشن‌ترین سیاره در آسمان شب است. زهره که تقریباً به‌اندازه کره زمین است، در یک لایه غلیظ ابر پوشیده شده، به‌طوری‌که مانع دیده شدن سطح آن از زمین می‌شود. ولی اگر با یک تلسکوپ نگاه کنید، کره زهره را مانند یک هلال نازک در سمت چپ ماه می‌بینید. زهره یا ونوس نام خود را از خدای زیبایی یونان باستان می‌گیرد. این سیاره، متراکم‌ترین اتمسفر در منظومه شمسی را دارد و بیشتر از «مونواکسید کربن» تشکیل شده است. تصاویر راداری نشان می‌دهد که سطح این سیاره شبیه به صحرایی است که از آتشفشانهای فعال پوشیده شده و درجه حرارت سطح آن به 500درجه سانتیگراد می‌رسد. هرچند زهره نزدیکترین سیاره به زمین است، اما این سیاره خشن، آخرین محلی است که انسان برای زندگی آن را انتخاب می‌کند.
 
سطح سیاره زهره
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/a92b8bda-2766-46ad-b04f-19c93f159432"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات