728 x 90

استيناف ليست,

دولت اوباما باید بدون درنگ نام سازمان مجاهدین را از لیست خارج نماید

-

لرد وادینگتنون
لرد وادینگتنون
لرد وادینگتون وزیر کشور سابق انگلستان طی مقاله‌یی در هفته‌نامه هیومن ایونتس نوشت:
یک دادگاه فدرال آمریکا ماه گذشته رای داد که وزیر خارجه آمریکا، حقوق بزرگترین گروه اپوزیسیون ایران را با خودداری از حذف نام آن از لیست تروریستی نقض کرده است.
لرد وادینگتون در ادامه مقاله خود می‌افزاید: رژیم ایران از ممنوعیت علیه سازمان مجاهدین استفاده کرده تا دست به نقض گسترده حقوق‌بشر بر علیه مخالفان سیاسی خود دست بزند.
مطمئناً دولت اوباما نباید دیگر درنگ کند، و با حذف نام سازمان مجاهدین از لیست سازمانهای ممنوعه خود تصمیمی را بگیرد که من شک ندارم از حمایت اکثریت کنگره آمریکا که مانند هرکس دیگر به‌خوبی از بی‌عدالتی اعمال شده و تهدیدات رژیم ایران مطلعند برخوردار خواهد شد.

وزیر کشور سابق بریتانیا مقاله خود را چنین به پایان می‌برد: پرزیدنت اوباما و هیلاری کلینتون وزیر خارجه باید به تظاهرات شمار عظیم مردم در داخل ایران و هم‌چنین توسط ایرانیان در تبعید نگاه کنند، و آنها مطمئناً باید به ندای مردم ایران برای آزادی پاسخ دهند. آنها با حذف نام سازمان مجاهدین خلق ایران از لیست سازمانهای ممنوعه در آمریکا و برسیمت شناختن آن به‌عنوان بزرگترین جنبش مشروع اپوزیسیون می‌توانند در این مسیر گامی بردارند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/4fba71f3-b326-415c-8289-1fbea1637ae2"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات