728 x 90

اعمال تحريمات عليه رژيم,

کاترین اشتون: تحریمهای اتحادیه اروپا پیامی قوی به رژیم ایران است

-

کاترین اشتون- رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا
کاترین اشتون- رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا
کاترین اشتون، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا، پس از تصویب تحریمها علیه رژیم ایران گفت: ما پیامی کاملاًًًًًًًًًًًًً قوی به رژیم ایران فرستادیم و آن پیام این است که برنامه اتمی آنها باعث ایجاد نگرانیهای جدی و فزاینده‌یی برای ما می‌باشد.

وی افزود: امروز وزرای خارجه به‌خاطر عدم پیروی رژیم از قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل‌متحد و قطعنامه‌های شورای حکام، اقدامات محدودکننده جدیدی را علیه این رژیم به‌دلیل این نگرانی پذیرفتند.

کاترین اشتون گفت: این بسته‌یی است قاطع و جامع شامل تمامی پهنه‌های کلیدی از جمله انرژی و فراتر از الزامات شورای امنیت سازمان ملل‌متحد ولی دارای منطق مشابه می‌باشد. این تحریمها   افراد و شرکتها و بخشهایی را که در کار برنامه هسته‌یی رژیم ایران، در انجام حمل‌ونقل و سرمایه‌گذاری و حمایت از این برنامه‌ها درگیر می‌باشند را مستقیم و غیرمستقیم هدف قرار می‌دهد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/bbf13568-d391-4aea-83c4-215e464deb8d"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات