728 x 90

ترامپ: به ایران هیچ پیشنهادی نمی‌کنم با آنها صحبت هم نمی‌کنم

دونالد ترامپ
دونالد ترامپ

ترامپ:

به ایران هیچ پیشنهادی نمی‌کنم با آنها صحبت هم نمی‌کنم

چون ما تأسیسات هسته‌یی‌شان را به‌طور کامل نابود کردیم

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه ۹ تیر با انتشار پیامی در تروث سوشیال نوشت: «من برخلاف اوباما که میلیاردها دلار به رژیم ایران پرداخت و توافق احمقانه «برجام؛ مسیر رسیدن به سلاح هسته‌ای» را امضا کرد (که البته حالا منقضی شده است!)، هیچ چیزی به ایران پیشنهاد نمی‌کنم. من حتی با آنها صحبت هم نمی‌کنم، چون ما تأسیسات هسته‌یی‌شان را به‌طور کامل نابود کردیم».

 

 

مصاحبه ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا

با تلویزیون فاکس نیوز

درباره حمله آمریکا به سایتهای اتمی رژیم آخوندی

 

سؤال: اما شما تحریم‌ها را در مورد نفت با چین لغو کردید؟

نه، من این را نگفتم. تحریم‌ها برقرار هستند

اگر آنها کارشان را انجام دهند، و اگر بتوانند صلح‌آمیز باشند

من تحریم‌ها را برمی‌دارم

 

آنها سعی داشتند بمب بسازند

و دلیلی که سعی می‌کنید چنین بمبی بسازید

این است که از آن استفاده کنید

 

 

تلویزیون فاکس نیوز -۸ تیر ۱۴۰۴

س:‌ وقتی به خاورمیانه رفتید و روابط با همه آن کشورهایی که ذکر کردید را تقویت کردید، آیا ایده‌ای داشتید که باید در مورد ایران کاری انجام دهید؟ چون کمی به آن اشاره کردید. گفتید ببینید، آنها باید به میز مذاکره بیایند و صحبت کنند. چیزی قرار است اتفاق بیفتد.

ترامپ: خب، اوضاع کمی داغ شده بود، و ما می‌دانستیم آنها سایت‌های زیادی دارند، احتمالاً سه تا به‌علاوه یکی دیگر، اما سه سایت اصلی داشتند، و می‌دانستیم که باید آنها را کنار بگذارند، و فکر می‌کردم می‌توانیم این کار را طی مذاکره انجام دهیم، و تقریباً کار تمام شده بود، و سپس آنها گفتند، ما غنی‌سازی می‌خواهیم. غنی‌سازی به‌معنای تهویه مطبوع نیست، و به‌معنای بالا بردن مدل ماشین‌تان نیست. غنی‌سازی کلمه بدی است. و به آنها گفتم، شما این‌قدر نفت دارید، برای چه به این نیاز دارید؟ و آنها گفتند، خب، ما به آن نیاز داریم، به آن نیاز داریم. و من اجازه ندادم این اتفاق بیفتد.

فکر می‌کنم مردم اگر اجازه می‌دادم این اتفاق بیفتد، آن را درک نمی‌کردند. بنابراین ما یک گفتگوی ۶۰روزه داشتیم، و این آنها را خیلی به تأخیر انداخت. و سپس گفتیم، بیاییم اقدام کنیم. و این کار انجام شد. و ما می‌خواستیم برای ایران هم نتیجه بدهد. آنها ضربه خورده بودند، و اسراییل و دوستان ما هم همین‌طور. هر دو خیلی خسته بودند. ما به آن جنگ ۱۲روزه می‌گوییم. آن یک جنگ شدید بود. اما چیزی که من می‌خواستم انجام دهم، و در برنامه شما گفته‌ام، اگر به ۳۰سال پیش یا ۲۵سال پیش به مصاحبه‌های اولیه نگاه کنید، می‌گفتم ایران نمی‌تواند سلاح دیگری داشته باشد. آنها سال‌ها این را می‌خواستند و چند هفته تا دستیابی به آن فاصله داشتند.

آن خلبانها با بمبهایی که می‌توانند ۳۰طبقه در گرانیت نفوذ کنند آنها آن را نابود کردند. و سپس معلوم شد، نه، آن‌طور که قبلاً دیده نشده بود نابود شده است و این به‌معنای پایان جاه‌طلبیهای هسته‌یی آنها بود، حداقل برای مدتی و می‌دانید، خیلی‌ها گفته‌اند، خب، فکر می‌کنید آنها دوباره شروع می‌کنند؟ گفتم، آخرین چیزی که آنها الآن می‌خواهند به آن فکر کنند، هسته‌یی است. آنها باید خودشان را دوباره به‌حالت و شکل اولیه برگردانند.

س: آیا فکر می‌کنید رژیم ایران قبل از حملات مقداری از اورانیوم غنی‌شده را مخفی کرده است؟

ترامپ: نه. منظورتان این است که آیا آن را از سایت عمیق خارج کردند؟ نه. چون شما کاملاً واضح گفتید که نمی‌توانید سلاح داشته باشید، باید به مذاکره بیایید، چیزی قرار است اتفاق بیفتد. فکر نمی‌کنم این کار را کرده باشند، خیر. اولاً، این کار خیلی سخت است. خیلی خطرناک است. خیلی سنگین است، خیلی خیلی سنگین. کار بسیار سختی است. به علاوه، ما خیلی اطلاع قبلی ندادیم چون آنها تا لحظه آخر نمی‌دانستند که ما داریم می‌آییم. و هیچ‌کس فکر نمی‌کرد ما به سراغ آن سایت برویم چون همه می‌گفتند آن سایت غیرقابل نفوذ است. نمی‌توانید، می‌دانید، این‌طور نمی‌شود. اما آنها این کار را کردند. در انتهای یک کوه است. و گرانیت است، می‌دانید گرانیت سخت‌ترین سنگ است. حالا هزاران تن سنگ در آن اتاق است. ۳۰موشک از زیردریایی‌ها پرتاب کردیم. تک‌تک آنها به هدفشان خوردند. چطور می‌فهمید اگر او دوباره بخواهد چیزی را شروع کند؟ چون ایران تازه گفته که همکاری با دیده‌بان هسته‌یی ملل متحد را متوقف می‌کند. آخرین چیزی که آنها الان، حداقل برای مدتی، انجام خواهند داد، هسته‌یی است. آنها ضربه خورده‌اند. ۲۵سال است که دارند تلاش می‌کنند.

س: اما شما تحریم‌ها را در مورد نفت با چین لغو کردید. پس اجازه می‌دهید چین هم‌چنان نفت از ایران بخرد؟

ترامپ: نه، من این را نگفتم. تحریم‌ها برقرار هستند. و اگر آنها کارشان را انجام دهند، و اگر بتوانند صلح‌آمیز باشند، و اگر بتوانند به ما نشان دهند که دیگر ضرری نمی‌رسانند، من تحریم‌ها را برمی‌دارم. اما... آنها سعی داشتند بمب بسازند. و دلیلی که سعی می‌کنید چنین بمبی بسازید این است که از آن استفاده کنید.

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/4a8d7d9e-5af6-4c15-bb58-cb2faefeaba6"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات