روزنامه تایمز چاپ انگلستان اولین صفحه بخش بین المللی خود را به درج قطعنامه های مصوب اجلاس رسمی پارلمان اروپا و مجمع پارلمانی شورای اروپا به اجرای بلادرنگ احکام دادگاه عدالت اروپا و دادگاه انگلستان مبنی بر لغو برچسب تروریستی علیه مجاهدین اختصاص داد.
دراین مطلب که ازسوی انجمن متخصصان ایرانی مقیم انگلستان در روزنامه تایمز چاپ انگلستان منتشر شده آمده است، :« مجمع پارلمانی شورای اروپا و پارلمان اروپا بر احکام دادگاه های بریتانیا و عدالت اروپا مبنی بر لغو نامگذاری تروریستی سازمان مجاهدین خلق ایران تاکید میکنند».
در زیر این تیتر یک بند از قطعنامه شورای اروپا مورخ 23 ژانویه آمده است که در آن تاکید شده است ” شورای وزیران اتحادیه اروپا و کشورهای عضو اتحادیه اروپا باید بلادرنگ تصمیمات دادگاه ها و مراجع قضایی اروپایی و کشوری را در مورد افراد و سازمان هایی که در لیست هستند به اجرا در آورند.
درهمین صفحه بخشی ازحکم دوازده دسامبر 2006 دادگاه عدالت اروپا در کنار آرم این دادگاه بچشم میخورد که میگوید: دادگاه تصمیم شورا را مبنی بر منجمد نمودن دارایی های سازمان مجاهدین خلق ایران لغو میکند .
در این حکم همچنین آمده است: سازمان مجاهدین خلق ایران در سال 1965میلادی با هدف جایگزین نمودن رژیم شاه وسپس ملایان با یک دمکراسی بنیانگذاری گردید.
در بخش مقابل همین حکم و در کنار آرم پارلمان اروپا قطعنامه مورخ 31 ژانویه آمده است که این پارلمان تصمیم مورخ 30نوامبر2007 دادگاه پوئک درانگلستان را که از وزیر کشور خواهان حذف فوری نام سازمان مجاهدین خلق ایران از لیست سازمان های ممنوعه گردید، مورد توجه قرار می دهد.
در اولین صفحه بخش بین المللی روزنامه تایمز ، عکسی از کنفرانس حقوقی پارلمانی که در روز 30 نوامبر بلافاصله پس از اعلام حکم دادگاه پواک برگزار گردید بچشم میخورد که در آن شماری از برجسته ترین نمایندگان مجلسین بریتانیا که از شاکیان این پرونده بودند و همچنین اعضای تیم حقوقی مجاهدین شرکت داشتند.
در زیر همین عکس بندهای 360 و 361 و 362 حکم دادگاه پواک آمده که طی آن ها نظر دادگاه از زوایای مختلف در رابطه با ممنوعیت سازمان مجاهدین و غیر عقلانی بودن تصمیم وزیر کشور در این خصوص درج گردیده و بطور خاص در بند 362 حکم آمده که بنابر تمامی دلایل فوق الذکر و برحسب اختیارات ما طبق بخش 5 ( 4 ) و 5 ( 5) قانون تروریسم سال 2000 ما به وزیر کشور دستور میدهیم که پیش نویس فرمانی را بر اساس بخش 3 ( 3 ) ب قانون تروریسم سال 2000 مبنی بر حذف نام سازمان مجاهدین خلق به پارلمان ارائه دهد .
سپس در مقابل حکم دادگاه پواک، بخش هایی از گزارش شورای اروپا در مورد لیست های تروریستی به چشم می خورد که 4 بند آن به نقض حقوق سازمان مجاهدین خلق ایران توسط شورای وزیران اتحادیه اروپا اختصاص دارد.
پاراگراف 57 این گزارش به سرپیچی شورای وزیران اتحادیه اروپا در به اجرا درآوردن حکم دادگاه عدالت اروپا و سرپیچی دولت انگلیس از گردن نهادن به حکم دادگاه انگلستان و هم چنین به رد درخواست استیناف وزیرکشور انگلیس توسط دادگاه پواک، استناد شده و ضمن محکوم کردن خود داری دولت انگلیس از اجرای حکم دادگاه ، تأکید شده است که شورای وزیران اتحادیه اروپا هم به حکومت قانون پایبند نیست. شورای وزیران تعهدات خود را بر اساس ماده 233 معاهده اتحادیه اروپا زیر پاگذاشته و علاوه بر این، حقوق بنیادین سازمان مجاهدین خلق ایران را نقض کرده است..
روزنامه تایمز چاپ انگلستان: درج قطعنامه های پارلمان اروپا و مجمع پارلمانی شورای اروپا درمورداجرای بلا درنگ احکام دادگاه ها و لغو برچسب تروریستی علیه مجاهدین
- سیاسی
- 1386/11/25

پوبلیسیته تایمز
<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/cfb2b60e-cfa6-4df9-9fb0-17f1bad4cef6"></iframe>