728 x 90

تشدید سرکوب ,

بازداشت جوانان در قلعه بابک در آذربایجان شرقی

-

قلعه بابک در آذربایجان شرقی
قلعه بابک در آذربایجان شرقی
مأموران سرکوبگر امنیتی رژیم روز جمعه 9تیر 96 با ضرب ‌و شتم اقدام به بازداشت تعدادی از جوانان که برای بزرگداشت بابک خرم دین در قلعه بابک در آذربایجان شرقی جمع شده بودند کردند.

تجمع‌کنندگان با در دست‌داشتن پلاکارد و سردادن شعار خواهان آزادی زندانی سیاسی سیامک میرزایی که در حال اعتصاب غذاست شدند.

جوانان بازداشت شده 12نفر هستند، یک کودک ۱۱ساله هم در میان بازداشت‌شدگان می‌باشد.

بازداشت شدگان به بازداشتگاه اداره بدنام اطلاعات تبریز و زندان اهر منتقل شده‌اند.

سیامک میرزایی فعال آذری که از بیست‌ و سوم تیر ماه ۹۵، در پارس‌آباد مغان بازداشت و به زندان اوین تهران منتقل شده است، با انتشار نامه‌یی سرگشاده خطاب به سرکرده بند ٨زندان اوین اعلام کرد که “به‌خاطر کارشکنی‌های مکرر صورت‌ گرفته در روند رسیدگی به پرونده خود تا زمان تخفیف و تعدیل در قرار وثیقه صادره، همچنین تکمیل نواقص پرونده جهت برگزاری دادگاه تجدید نظر از شنبه ۲۷خرداد ۹۶، دست به اعتصاب‌غذا خواهم زد“.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/fdf9c0f5-e990-43b1-8de5-2ba2d18e285a"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات