728 x 90

تحریم‌ها علیه ایران,

نگرانیهای حکومت آخوندی از تحریمهای جدید سنای آمریکا

-

سنای آمریکا
سنای آمریکا
ولایتی مشاور ولی‌فقیه ارتجاع، در وحشت از تحولات منطقه و تحریمهای جدید سنای آمریکا علیه حکومت آخوندی گفت: تحولات منطقه‌یی به قدری سریع و غیرقابل پیش‌بینی است که ضرورت توجه حداکثری  و ترسیم چشم‌اندازهای دقیق را اجتناب‌ناپذیر می‌کند.

گزارشی از نگرانیهای حکومت آخوندی از تحریمهای جدید سنای آمریکا علیه سپاه پاسداران و دخالتهای منطقه‌یی و نقض حقوق‌بشر توسط این رژیم:
‌رفتارهای متناقض از جمله «ابراز تأسف» و دود و دم برای افزایش ظرفیت اتمی نظام از جمله واکنشهای هراس‌آلود باندهای حکومتی در قبال تحریمهای جدید آمریکاست. ظریف بعد از ملاقات با طرف حسابهای اروپایی خود با ناامیدی از بسته شدن مسیر برجام می‌گوید:‌

(تلویزیون رژیم – 24خرداد): متأسفانه طرز رفتار دولت جدید واشینگتن چندان امیدوار کننده نیست.

فواد ایزدی مهره اطلاعاتی باند خامنه‌ای مدعی شد: اگر طرف مقابل نقض کرد باید بدونه که یک انتخابی ایران داره و اون انتخاب اینه که ایران برگرده به همون حالتی که قبلاً داشت. آنهایی که تو سنای آمریکا نشسته‌اند اگر بدانند ایران به توانمندی هسته‌یی ۶سال پیش خودش میرسه قطعاً در تصویب تحریمهای جدید فکر خواهند کرد.

ادعای بازگشت به توان هسته‌یی در حالی است که او شب قبل در تلویزیون رژیم گرد ناامیدی بر سر نیروهای روحیه باخته رژیم پاشیده بود:
(تلویزیون رژیم 23خرداد - فواد ایزدی: مادر تحریمها است، یعنی صد رحمت به تحریمهای قبل از برجام.

مجری: فکر می‌کنید مصوبه شده؟
فوائد ایزدی: بله امروز و فردا کارش تمامه...
در مقابل مهره‌های باند روحانی ضمن ابراز یاس از وضعیت تحریمهای جدید، چاره‌یی جز ادامه مسیر زهرخوران برای نظام نمی‌بییند:
سایت حکومتی دیپلوماسی ایرانی- 23خرداد: اما آقای هادیان یکی دیگر از استادان روابط بین‌الملل دانشگاه تهران معتقد است انتظارات ما نسبت به برجام برآورده نشده اما ایران نباید در برابر بدعهدیهای آمریکا واکنشی عمل کند.

حق شناس یک مهره دیگر باند روحانی صریحتر بر ضرورت ادامه مسیر برجام تأکید کرده و گفته است: «ما اگر خواسته‌های خود را بر منوالی که در دولت یازدهم دنبال کرده‌ایم، یعنی سیاست کاهش تنش، احترام متقابل و توجه جدی به منافع ملی پی بگیریم، می‌توانیم با عزت و احترام، حتی با وجود دولت جدید و روی‌کارآمدن شخصی مانند ترامپ، به منافع مطالبات و اهداف خود در ارتباط با واشینگتن دست‌یابیم... قطعاً اکنون شرایط سخت‌تر و در عین حال پیچیده‌تری پیش روی نظام و دولت دوازدهم قرار گرفته است. از همین رو باید گفت که هر گونه ارتباط، مذاکره یا گفت وگویی قطعاً مانند دوره برجام در زمان دولت اوباما نخواهد بود».

حقیقت پور عضو کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع با ابراز وحشت از پیامدهای مسیر زهر هسته‌یی و با حمله به باند روحانی به یک سایت حکومتی گفت: «امید بستن به آمریکا در شرایط کنونی خیانت است». وی بدون ارائه راه‌حلی افزود: «آنان تحریمها را در آینده ادامه داده و فشارهای حقوق‌بشری را نیز مثل همیشه به آن می‌افزایند... آنها بی‌کار ننشسته و در حوزه نفوذ به داخل کشور هم اقدامات جدی خواهند داشت... امروز آنها پا را فراتر گذاشته و تحریم‌هایی را علیه ما طرح و عملی می‌کنند که در گذشته اصلاً وجود نداشته و ارتباطی نیز به موضوعات هسته‌یی کشور ندارد. امروز عمده تحریمهای صورت گرفته از سوی آمریکایی‌ها مربوط به موضوعات اقتصادی، فنی وصنعتی است... اجازه سرمایه‌گذاری به سرمایه‌گذاران خارجی در ایران را نمی‌دهند، بانکها را از ارتباط کاری با ایران منع کرده تا از ارتباطات صنعتی و فنی دنیا با ایران جلوگیری شود».
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/905a4d0e-59ca-4f3b-9f58-f934ac266b92"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات