728 x 90

شبه‌نظامی,

رویتر: رژیم ایران می‌خواهد شبه‌نظامیان حوثی را تبدیل به حزب‌الله یمن کند

-

عناصر حوثی مزدوران رژیم آخوندی در یمن
عناصر حوثی مزدوران رژیم آخوندی در یمن
خبرگزاری رویتر روز سه‌شنبه اول فروردین 96 گزارش داد رژیم ایران برای حمایت شبه‌نظامیان حوثی، اقدام به ارسال سلاحهای پیشرفته و اعزام مستشاران نظامی به یمن کرده است. بنا‌ به این گزارش این اقدام رژیم ایران، توازن قوا را بر هم خواهد زد.

در این گزارش از پهپاد موسوم به ابابیل، موشکهای دوربرد و موشک ضدتانک کورنت به‌عنوان سلاحهایی نام برده شده که رژیم ایران به یمن فرستاده است. همچنین آمده که رژیم ایران، شبه‌نظامیان عرب و افغان را به‌عنوان مستشار برای آموزش نظامی شبه‌نظامیان حوثی به یمن اعزام کرده است.

خبرگزاری رویتر به‌نقل از یک مقام ارشد رژیم ایران که نامش را فاش نکرده، نقل می‌کند پاسدار قاسم سلیمانی، سرکرده نیروی تروریستی قدس، ماه پیش با سرکرده ارشد سپاه پاسداران در تهران دیدار و راههای 'تقویت' شبه‌نظامیان حوثی را بررسی کرده است: در این جلسه، آنها تصمیم گرفتند که کمکهای خود شامل، آموزش، سلاح و حمایت مالی را افزایش دهند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/8f4c117d-7e4d-4f08-b6b3-825a946c01da"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات