728 x 90

سخنرانی لورنس فلمن ری‌ال نماینده پارلمان فدرال سوئیس؛ کنفرانس بین‌المللی روز جهانی زن در آلبانی + فیلم

لورنس فلمن ری‌ال نماینده پارلمان فدرال سوئیس
لورنس فلمن ری‌ال نماینده پارلمان فدرال سوئیس
خانمها و آقایان، دوستان عزیز از اشرف و لیبرتی، خانم رجوی عزیز،

قبل از هر چیز می‌خواهم از کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران تشکر کنم که از من دعوت کرده و این فرصت را برای من فراهم کردند تا با افراد کمپ لیبرتی آشنا شوم، به‌طور خاص زنانی که اکنون در آلبانی از آنها استقبال شده است. دیروز ما فرصت بسیار عالی داشتیم که با زنان بسیار خوبی آشنا شویم و من بسیار تحت تأثیر قرار گرفتم چرا که با زنانی صحبت کردم که از تجربیات بسیار بالایی در مبارزه برخوردار بودند.

از زمانی که روحانی چهار سال پیش به مسند قدرت رسید، حدود 3هزار نفر اعدام شده‌اند، از جمله مخالفان سیاسی از اقلیتهای مذهبی و قومی. این آمار رسمی است ولی ما می‌دانیم که چه بسا بیشتر از این باشد. زنان اصلی‌ترین قربانی رژیم زن‌ستیز حاکم بر ایران هستند. رژیم آنها را از حقوق بنیادین خود محروم کرده است. آنها در همه سطوح جامعه مورد تبعیض قرار می‌گیرند. در مشاغل خود از حقوق پائینی برخوردار هستند. 80 درصد زنان بیکار بوده در حالی‌که سطح تحصیلات بالایی دارند. آنها از دسترسی به بسیاری از مناصب محروم هستند.

با وجود سرکوب مدنی و تبعیض علیه زنان در ایران، شما و ما نقشی در مبارزه بر علیه رژیم ایفا می‌کنیم. زنان در ایران در همه جوانب، مانند زندگی اجتماعی خود در دانشگاهها، محلهای کار و غیره در حال مقابله با رژیم مذهبی هستند. اما خارق‌العاده‌ترین عنصر مبارزه زنان ایران علیه رژیم شرکت آنها در مقاومت است. شما می‌توانید خیلی به این امر افتخار کنید که حدود 52 درصد از اعضای شورای ملی مقاومت ایران زن هستند. در مقایسه با سوئیس، که یک کشور به‌اصطلاح توسعه‌یافته تلقی می‌شود، تنها 32 درصد از اعضای پارلمان زن هستند. این بدین معنی است که ما باید در کشورمان بجنگیم تا حقی را وارد قانون کنیم. برای زنان، هیچ چیزی ساده به‌دست نمی‌آید. این را ما در بسیاری از کشورها می‌بینیم. اگر فکر کنیم همه چیز انجام می‌شود، این حقیقت ندارد. همیشه باید با عواقب و عکس‌العملهای هر موضوعی مقابله کنیم.

بنابراین، زنان ایرانی این را درک کرده‌اند، و همچنین نمونه‌یی برای ما در اروپا بوده‌اند. رئیس‌جمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران هم یک زن است.

بنابراین زمان آن رسیده که مردم ایران از این همه سرکوب خلاص شوند تا بتوانند یک دولت دموکراتیک برپا کنند که در آن برابری میان همه شهروندان، زنان و مردان، و میان همه مذاهب و جوامع قومی، قانون حاکم باشد. ایران همچنین نیاز به همبستگی بین‌المللی دارد و این وظیفه ما در اروپا است که آنچه در داخل ایران را به سراسر جهان برسانیم.

بار دیگر، تشکر و تبریک به شورای ملی مقاومت ایران بابت همه تعهدات شجاعانه شان. تبریک به مبارزان آزادی و همچنین رهبری آنها، خانم مریم رجوی. با تشکر.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/e59b8912-b60c-41bd-94eb-0b0acb6a996b"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات