728 x 90

تشدید سرکوب ,شكنجه زندانيان,

حمله وحشیانه نیروهای امنیتی به بند ۵زندان مرکزی کرج و انتقال ۶زندانی به سلول انفرادی

-

زندان مرکزی کرج
زندان مرکزی کرج
نیروهای اطلاعاتی و امنیتی رژیم آخوندی روز سه‌شنبه 16شهریور وحشیانه به بند پنج زندان مرکزی کرج یورش بردند.
نیروهای اطلاعاتی و امنیتی با همراهی گارد زندان ضمن تفتیش و تخریب وسایل زندانیان، تعدادی از زندانیان را وحشیانه مورد ضرب و شتم شدید قرار دادند و شش تن از زندانیان را برای بازجویی بیشتر به سلولهای انفرادی این زندان منتقل کردند.
مأموران جنایتکار همچنین زندانیان این بند را که عمدتاً از محکومان به اعدام هستند به تسریع در اجرای حکم اعدام، در صورت عدم همکاری تهدید کردند.
نیروهای امنیتی از زندانیان خواسته‌اند، نحوه درز گزارشات خبری از اعدامها در این زندان از جمله اعدام 12 زندانی در سحرگاه روز ششم شهریور را توضیح دهند.
زندانیان این زندان اسناد صوتی و تصویری زندانیان قبل از اعدام این زندانیان را به بیرون از زندان اطلاع داده بودند. همین مسأله خشم پاسداران را در زندان مرکزی کرج برانگیخت و به زندانیان وحشیانه یورش برده و آنها را مورد ضرب و شتم قرار دادند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/f899fa35-349d-4cc5-af30-4107f251d414"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات