728 x 90

اخبار سوريه,

کشته شدن یک آخوند در سوریه و خاک کردن ۷تن از مزدوران تحت‌امر نیروی تروریستی

-

آخوند مجید سلیمانیان
آخوند مجید سلیمانیان
خبرگزاریهای حکومتی چهارشنبه 29اردیبهشت 95 از هلاکت یک آخوند به‌نام مجید سلیمانیان در سوریه خبر دادند.

آخوند مجید سلیمانیان، اهل کرج و یکی از گماشته‌های خامنه‌ای در دانشگاههای شاهرود بوده است. این آخوند جنایتکار چند ماه در حلب سوریه حضور و در کشتار مردم سوریه شرکت داشته است.

همچنین امروز چهارشنبه اجساد 6تن از پاسداران و مزدوران نیروی تروریستی قدس در قم و اراک دفن شدند.
مزدوران پاکستانی و افغانی به‌نامهای یدالله صاعی، رحمت الله عظیمی، افتخار حسین، عبدالعلی اسدی و حسین احمدی از مزدوران تیپ موسوم به فاطمیون و زینبیون بودند که در سوریه به هلاکت رسیده‌اند.

یکی از دیگر از مزدوران افغانی به‌نام محمد هزاره که در سوریه به هلاکت رسیده بود، در شهرستان شهریار دفن شد. به گزارش خبرگزاریهای حکومتی پاسدار علی بابایی که روزهای گذشته در عراق به هلاکت رسیده بود امروز در اراک دفن شد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/4f306a80-dcef-4b31-896a-9a5abcbd7ec7"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات