728 x 90

اخبار اعتراضي,اخبار کارگری,

شهربابک، سقز؛ تجمعات اعتراضی کارگران و مردم

-

سقز - تجمع اعتراضی مردم روستای رشید آباد
سقز - تجمع اعتراضی مردم روستای رشید آباد

شهربابک کرمان - تجمع کارگران شرکتهای مبین، اولنگ و چاه فیروزه در مقابل مجتمع میدوک ادامه دارد

کارگران شرکتهای مبین، اولنگ و چاه فیروزه در اعتراض به میزان حقوق و مزایای خود و در اعتراض به حقوق معوقه و نرسیدن به خواسته‌های خود روز یکشنبه 22 فروردین تجمع خود در مقابل مجتمع میدوک را ادامه دادند. این تجمع در شرایطی برگزار شد که تعدادی از کارگران تجمع کننده که روزهای قبل دستگیر شده‌اند؛ آزاد نشده‌اند.
قابل‌توجه این‌که ابعاد اعتراضات در میان کارگران شهربابک به قدری بالاست که سرهنگ مزدور علی زمانی فرمانده انتظامی شهربابک در اولین جلسه شورای اداری شهرستان در سال جدید به سرکوب کارگران در سال 94 اعتراف کرد.
وی در جلسه به‌اصطلاح شورای اداری شهرستان به تجمعات کارگری در شهرستان اشاره کرد و گفت: آن چیزی که پلیس شهرستان را سال گذشته از فعالیتها و اقدامات امنیتی جدا کرد بحث تجمعات کارگری بود که ۱۲۰ روز کاری نیروی انتظامی را گرفت و ۹۰ درصد کار پلیس اطلاعات و یگان امداد شهرستان متمرکز به این تجمعات شد.
شایان ذکر است که به‌رغم حضور نیروهای سرکوبگر تجمعات اعتراضی کارگران معادن کرمان ادامه داشته است.
از جمله در روز 22 فروردین جمعی از کارگران زحمتکش معدن تونلهای 4 و 6 پابدانا در کرمان، در اعتراض به پرداخت نشدن 4ماه حقوق عقب‌افتاده و عیدی و پاداش سال 94 تجمع کردند.


سقز - مردم روستای رشید آباد، مسیر دیواندره به سقز را مسدود کردند

مردم روستای رشید آباد از توابع دیواندره روز یکشنبه 22 فروردین در اعتراض به تلفات متعدد رانندگی در جاده‌های مسیر دیواندره به سقز تجمع کردند و برای ساعتهایی جاده را بستند.
این دومین تجمع مردم این روستا در سال جدید است که در این رابطه انجام می‌شود.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/e28a3e89-a36d-47d2-8b8c-a7dbd4022c5a"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات