728 x 90

السیاسه کویت ۴۷۰ نماینده پارلمان از کشورهای مختلف از آلترناتیو دموکراتیک در ایران حمایت می‌کنند

حمایت از اعلام دولت موقت توسط شورای ملی مقاومت بر اساس طرح ۱۰ماده‌یی
حمایت از اعلام دولت موقت توسط شورای ملی مقاومت بر اساس طرح ۱۰ماده‌یی

روزنامه السیاسه در گزارشی به تاریخ ۱۶ اسفند ۱۴۰۴ از برگزاری کنفرانس بین‌المللی درباره ایران خبر داد که به‌صورت آنلاین و با حضور شماری از شخصیت‌های سیاسی از کشورهای مختلف برگزار شد.

به نوشته این روزنامه، این کنفرانس که محور آن حمایت از ابتکار اعلام «دولت موقت» از سوی شورای ملی مقاومت ایران بود، با هدف بررسی راهکارهای انتقال حاکمیت به مردم ایران و استقرار یک جمهوری دموکراتیک برگزار شد. شرکت‌کنندگان در این نشست از طرح اعلام دولت موقت به‌عنوان گامی برای انتقال قدرت به مردم ایران بدون ایجاد هرج‌ومرج حمایت کردند.

در این کنفرانس، مریم رجوی به‌عنوان سخنران اصلی حضور داشت. وی در سخنان خود تأکید کرد که اعلام دولت موقت به‌معنای «برافراشتن پرچم دموکراسی و حاکمیت مردم» است. او همچنین تصریح کرد که سرنگونی نظام حاکم بر ایران تنها به دست مردم ایران و مقاومت سازمان‌یافته آنان محقق خواهد شد.

در ادامه این نشست، دیوید جونز اعلام کرد که او به همراه بیش از ۷۰ نماینده پارلمان در بریتانیا از شورای ملی مقاومت ایران به‌عنوان «نماینده مشروع مردم ایران» حمایت می‌کنند. وی این حمایت را نشانه توجه فزاینده محافل سیاسی اروپا به ضرورت تغییرات دموکراتیک در ایران دانست.

همچنین کریستین اریگی نماینده پارلمان فرانسه در سخنانی اعلام کرد که نزدیک به ۴۷۰نماینده پارلمان از کشورهای مختلف در مدت کمتر از ۷۲ ساعت بیانیه‌ای در حمایت از اعلام دولت موقت امضا کرده‌اند. به گفته او، این اقدام نشان‌دهنده گسترش حمایت بین‌المللی از یک آلترناتیو دموکراتیک برای ایران است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/99056ebb-f275-43b7-ad7e-5073011a2af7"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات