728 x 90

اخبار اعتراضي,

تهران؛ تهاجم، اعتصاب، اعتراض در بازار، کافی شاپ و بیمارستان

-

 -
-
تهران - تهاجم جوانان به مزدوران اداره اماکن و بازکردن پلمپ یک کافی شاپ
صبح روز چهارشنبه18شهریور 94 ساعت 10 صبح مزدوران سرکوبگر اماکن در تهران یک کافی شاپ در خیابان آزادی را به بهانه نامناسب بودن محل کار پلمپ کردند. این اقدام منجر به درگیری صاحب مغازه با مزدوران شد. مزدوران صاحب مغازه را زیر ضربات خود گرفته بودند که گروهی ازجوانان حاضر در صحنه با پرتاب بطریهای شیشه‌ای به سمت مزدوران به آنان تهاجم کرده و با شعار حیا کن حیا کن مردم را رهاکن و آدم کش‌ها گم شوید، مزدوران را از محل بیرون رانده و پلمپ کافی شاپ را هم باز کردند.

تهران - اعتصاب نمادین دانشجویان انترن پزشکی در حمایت از پرستاران و جامعه پزشکی در بیمارستان بوعلی
صبح روز چهارشنبه 18شهریور 1394 ساعت 8 هنگام بازدید استادان و مدرسان و نماینده‌های سازمان نظام پزشکی رژیم از بیمارستان و دانشگاه پزشکی بوعلی، جمعی از دانشجویان انترن این دانشگاه با حضور در حیاط بیمارستان، دست به اعتصاب و اعتراض نمادین به حمایت از جامعه پزشکی و پرستاری پرداختند و نسبت به سرکوبهای اعمال شده علیه آنان اعتراض کردند. مزدوران حراست بلافاصله کارگزاران رژیم را به داخل بیمارستان بردند. عوامل نظام پزشکی رژیم با مشاهدهٴ فضای اعتراضی و بی‌محلی سایر کارکنان به آنان کمتر از نیم ساعت بعد بیمارستان را ترک کردند.

 

 
تهران - ادامه اعتصاب بازار کاغذ و مقوای تهران در ظهیرالاسلام
صبح روز چهارشنبه 18شهریور 94 بازار کاغذ و مقوای ظهیرالاسلام در میدان بهارستان در ادامه اعتصاب روز قبل هم‌چنان تعطیل بود و مغازه‌داران در اعتصاب بودند، این اعتصاب به‌خاطر زورگوییهای رژیم در اداره مالیات برای گرفتن عوارض سالیانه مالیاتی و همچنین عوارض شهرداری است.
عوارض خواسته شده از اغلب این مغازه‌داران حدود 20میلیون تومان است، که این صنف اعلام کرده است که زیر بار چنین زورگویی از طرف رژیم نمی‌روند.
تهران - اعتصاب در مجتمع خلیج فارس و مغازه‌های امین حضور
صبح روز چهارشنبه 18شهریور 1394 از ساعت 9، مغازه‌داران مجتمع خلیج فارس فعال در زمينه لوازم خانگی و همچنین برخی از مغازه‌داران سه راه امین حضور، در حضور نماینده‌های سازمان تعزیرات حکومتی و بازرسی کشور، دست به اعتصاب و بستن مغازه‌ها زدند.
بنا‌ به گفته یکی از فعالان این بازار، اوضاع اقتصادی اکثر مغازه‌ها و فروشگاههای این محدوده که بورس لوازم خانگی هست، خراب و کساد است، به گونه‌ای که حتی واردکننده‌ها و فروشندگان عمده این لوازم نیز دچار مشکلات مالی فراوان شده‌اند.
 
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/60ea5182-b975-4bfd-aa21-51c0c82c7f48"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات