728 x 90

افشاگريهاى اتمى مقاومت ايران,پرونده هسته ای ایران,

افشاگری جدید مقاومت ایران درباره تلاش فاشیسم مذهبی برای دستیابی به سلاح اتمی

-

افشاگری اتمی شورای ملی مقاومت ملی ایران
افشاگری اتمی شورای ملی مقاومت ملی ایران
همکاریهای گسترده رژیم آخوندی با کره شمالی
مقاومت ایران طی دو کنفرانس مطبوعاتی در پاریس، ابعاد تازه‌یی از همکاریهای گسترده میان رژیم آخوندی با حکومت کره شمالی را در زمینه تسلیحات هسته‌یی، کلاهک هسته‌یی و موشکهای بالستیک فاش کرد. در این کنفرانس‌ها که به‌طور زنده بر روی شبکهٴ اینترنت پخش می‌شد، به‌طور خاص شرکت پاسدار محسن فخری‌زاده مسئول پروژه بمب‌سازی رژیم آخوندی به‌همراه متخصصان سازمان سپند در آخرین آزمایش هسته‌یی حکومت کره شمالی با جزییات نحوه سفر و استقرار آنها افشا شد.

مقاومت ایران در افشاگری جدید خود، اعلام کرد: بنا‌ به اطلاعات موثق و با جزییات که از درون رژیم آخوندی به‌دست آمده، تبادلات گسترده‌یی بین رژیم و حکومت کره شمالی در زمینه سلاح هسته‌یی و کلاهک هسته‌یی تا اواخر آوریل 2015 در جریان بوده است؛ این تبادلات از جمله شامل اعزام هیأتهای متخصص است.
بنا بر همین گزارشها هنگام آخرین آزمایش هسته‌یی کره شمالی، متخصصان تسلیحات هسته‌یی رژیم به‌عنوان ناظر در آنجا حضور داشتند.
این اطلاعات به‌طور مشخص در دو سال و نیم گذشته توسط شبکهٴ سازمان مجاهدین خلق ایران از دهها گزارش منابع مختلف در داخل رژیم آخوندها و تحقیقات کمیسیون امنیت و ضدتروریسم و کمیسیون تحقیقات دفاعی و استراتژیک شورای ملی مقاومت ایران گردآوری شده است.
گزارشها به‌طور خاص از درون سپاه پاسداران، وزارت دفاع، سازمان پژوهش‌های نوین دفاعی (سپند- ارگان کار روی پروژه تسلیحاتی‌کردن اتمی) و سازمان هوا و فضای رژیم، به دست آمده و آخرین آنها حول این موضوع در هفته آخر ماه آوریل (اوایل اردیبهشت 94) جمع‌آوری شده است.
در کنفرانس‌های مطبوعاتی مقاومت ایران همچنین فاش شد که آخرین هیأت اتمی کره شمالی شامل 7 متخصص در هفته آخر ماه آوریل به‌مدت یک هفته در ایران بوده است و سپس به کره شمالی بازگشته است.
بنا‌ به اطلاعات مشخص، این سومین هیأت هسته‌یی و موشکی کره شمالی بود که در سال 2015 به ایران تردد کرد.
این متخصصان شامل کارشناسان هسته‌یی، متخصصان کلاهک هسته‌یی و سیستم هدایت موشک و بعضاً متخصصان سایر بخش‌های موشکهای بالستیک هستند. علاوه بر کارشناسان هسته‌ای، متخصصان کره‌ای بطور خاص در زمینه آیرودینامیک، بدنه کلاهک هسته‌ای و همچنین وجوه الکترونیک کلاهک به رژیم آخوندی کمک کرده و مشاورت می‌دهند.
بنا بر همین اطلاعات، هیأت بعدی یک گروه 9نفره از متخصصان خواهند بود که قرار است در ماه ژوئن وارد ایران بشوند.
بنا‌ به افشاگری جدید مقاومت ایران، به‌دلیل حساسیتهای فوق‌العادهٴ امنیتی، هیأتهای هسته‌یی و موشکی کره شمالی به‌طور کاملاً مخفیانه وارد ایران شده و از آن خارج می‌شوند.
هیأتهای هسته‌یی- موشکی که امسال از کره شمالی به تهران آمده‌اند، در مهمانسرای مخصوص سازمان صنایع هوا-فضای رژیم در نزدیکی سایت همت در منطقه خجیر، واقع در جنوب شرقی تهران مستقر بودند.
سازمان صنایع هوا - فضا یک محل مخصوص حفاظت‌شده را برای استقرار متخصصان نظامی خارجی اختصاص داده است. این محل در منطقه حکیمیه واقع در شرق تهران در مجمتع موسوم به «امام خمینی» ملقب به 2000 واحدی واقع شده است. این مجمتع در کنترل وزارت دفاع است و مربوط به پرسنل وزارت دفاع است.
این محل در انتهای اتوبان بابایی به سمت شرق، بعد از تالار مروارید در مجتمع موسوم به خمینی از بقیه ساختمانها جدا شده و استتار شده است.
این مجموعه در مجاورت کارخانه‌های صنایع همت واقع شده و متخصصان کره شمالی از مسیر مخصوص و با ماشینهای ویژه از مهمانسرا به سایت همت وارد شده و به مجموعه صنایع موشکی همت و باکری در جنوب جاده دماوند در منطقهٴ خجیر می‌روند. این مهمانسرا در کنترل مأموران حفاظت اطلاعات وزارت دفاع قرار دارد و شرایط امنیتی ویژه‌ای در آن برقرار است.
مقاومت ایران در فوریه سال 2008 از فعالیت در منطقهٴ خجیر برای ساخت کلاهک هسته‌یی پرده برداشته بود.
نکته قابل‌توجه این است که آژانس انرژی اتمی در گزارش مه 2008 خود در مباحث مربوط به پروژه کلاهک هسته‌یی رژیم، به یک مدرک مورخ 3مارس 2003 از جانب محسن فخری زاده، به مدیریت گروه صنایع همت اشاره کرده است.
پاسدار سرتیپ محسن فخری‌زاده، یک مهره کلیدی در وجوه نظامی برنامه اتمی رژیم آخوندی‌ست و مقاومت ایران در افشاگریهای قبلی خود چند بار فعالیتهای او را در راستای پروژه بمب‌سازی رژیم فاش کرده است.
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سالها است که خواستار مصاحبه با فخری‌زاده است. فخری‌زاده اکنون مسئول «سپند» ارگان کار روی پروژه تسلیحاتی‌کردن برنامه اتمی رژیم است.
«سپند» نخستین‌بار در مرداد 1390 و سپس در تیرماه 1392 توسط مقاومت ایران افشا شد.
وزارت امور خارجه آمریکا در تاریخ 29 اوت 2014 «سپند» را بواسطه دخالت در امر تولید سلاحهای کشتار جمعی و هسته‌یی در لیست تحریمهای خود قرار داد. فخری‌زاده از سال 2006 طبق قطعنامه شورای امنیت، در لیست تحریمهای سازمان ملل قرار دارد.
در کنفرانس ‌افشاگرانهٴ مقاومت ایران در پاریس شرکت پاسدار فخری‌زاده و متخصصان سازمان سپند در آخرین آزمایش هسته‌یی کره شمالی تشریح شد.
گزارشهای مشخص حاکی از آن است که محسن فخری‌زاده هنگام سومین آزمایش انفجار هسته‌یی کره شمالی در 12فوریه 2013 (24بهمن 91) در آنجا حضور داشت.
این خبر اولین بار حدود دو سال قبل توسط روزنامه تایمز لندن اعلام شد. مقاومت ایران بعد از بیش از دو سال تحقیقات توانست تدقیق کند که فخری‌زاده با اسم مستعار دکتر حسن محسنی از مسیر چین به کره شمالی رفته بود.
او در مدت سفر به پیونگ یانگ، در هتل کوریو دومین هتل لوکس شهر پیونگ یانگ مستقر بود.
بنابراین گزارشها، منصور چاوشی، سفیر رژیم در کره شمالی شخصاً به استقبال فخری‌زاده رفته و ارتباطات او را با مقامات کره شمالی دنبال می‌کرده است.
به‌منظور مخفی‌ماندن هویت پاسدار فخری‌زاده، در طول سفر، او را به اسم دکتر محسنی خطاب می‌کردند.
کل این پروژه توسط وزارت دفاع رژیم با وزارت دفاع کره شمالی هماهنگ شده و هزینه‌های سفر توسط وزارت دفاع آخوندها پرداخت شد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/40fc820d-4f12-4400-9186-f3cbe7e21f07"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات