728 x 90

اخبار اقتصادی,

جشن عید پاک در آتن، فرصتی برای کاستن از درد و رنج اقشار کم درآمد

-

تظاهرات اعتراضی در یونان
تظاهرات اعتراضی در یونان
روز یکشنبه 23 فروردین 94صدها تن از اقشار کم‌درآمد آتن همزمان با عید پاک ارتدوکسها، در جشنی که به ابتکار وزارت دفاع یونان در اردوگاهی نظامی برگزار شد شرکت کردند.
این مراسم با برنامه‌های فرهنگی، هنری و مذهبی مختلف همراه بود و از مهمانها با غذاهای سنتی و نوشیدنیهای متنوع پذیرایی شد.
در گرماگرم وخامت اوضاع اقتصادی یونان این جشن فرصتی بود تا بسیاری از شهروندان بیکار، مستمری بگیران و دیگر اقشار محروم برای ساعتهایی درد و رنج خود را فراموش کنند.
یونان در چند سال اخیر با بحران اقتصادی دست به گریبان است و رهبران آن برای برون‌رفت از این بحران گرچه به تدابیر ریاضتی گسترده‌یی دست زده‌اند اما تا رسیدن به روزهای خوش راهی طولانی در پیش است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/8c50c88d-28cf-4a29-90df-56d36ee96522"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات