728 x 90

آسوشیتدپرس: لبنان و اسراییل با میانجی‌گری دولت آمریکا برای پایان دادن درگیریها، چارچوبی سه‌جانبه را امضا کردند

توافق لبنان با اسراییل با میانجیگری آمریکا
توافق لبنان با اسراییل با میانجیگری آمریکا

به گزارش آسوشیتدپرس، لبنان و اسراییل با میانجی‌گری دولت آمریکا، در واشنگتن چارچوبی سه‌جانبه امضا کردند که هدف آن پایان دادن به درگیری‌ها در جنوب لبنان، بازگرداندن حاکمیت دولت لبنان و آغاز روند خلع‌سلاح حزب‌الله اعلام شده است. این سند در وزارت‌خارجه آمریکا و با حضور مارکو روبیو امضا شد. وزیر خارجه آمریکا آن را نخستین گام به‌سوی صلح در مسیری دشوار خواند و گفت واشنگتن از طریق یک گروه هماهنگی نظامی سه‌جانبه، اجرای توافق را تسهیل خواهد کرد.

این توافق‌نامه شامل حزب‌الله نمی‌شود. یکی از رهبران این گروه در لبنان نسبت به احتمال جنگ داخلی هشدار داده است. وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که این چارچوب، روندی را برای از بین بردن تهدید حزب‌الله و بازپس‌گیری سرزمین‌هایی است که نیروهای اسراییلی در جریان نبرد با حزب‌الله تصرف کرده بودند.

از ماه مارس تاکنون، بیش از ۴۰۰۰ نفر در لبنان بر اثر حملات اسراییل کشته شده‌اند. هم‌چنین دست‌کم ۳۷ سرباز اسراییلی در لبنان یا شمال اسراییل در جریان این درگیری کشته شده‌اند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/9c6094f1-1548-4684-9d89-5ae4210b7cb0"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات