728 x 90

اخبار يمن,

سخنان نماینده یمن در جلسه فوق‌العاده شورای امنیت

-

شورای امنیت
شورای امنیت
خالد حسن الیمانی نماینده یمن در سازمان ملل: آقای فرانسوا دولاتر ریاست شورای امنیت، تنها راه خروج کشور ما از بحران از طریق التزام به شورای امنیت است. بر اساس قطعنامه 2101از گروه حوثی خواسته شده تا دست از کودتا علیه مشروعیت قانونی در یمن بردارند و تمامی گروه‌های مسلح و شبه‌نظامیان از تمامی وزارتخانه‌ها و دوایر دولتی خارج شوند. کلیه گروه‌های مسلح از صنعا و دیگر شهرهای یمن خارج شوند و تسلیحات سبک و سنگین به نهادهای دولتی باز گردانده شود و کلیه قطعنامه‌های سازمان اجرا شود.
بر اساس طرح صلح کشورهای همکاری خلیج فارس روند سیاسی از سر گرفته شود
من از تمامی اعضای شورای امنیت می‌خواهم که مسؤلیتهای خود را به عهده بگیرند و تمامی اقدامات را به‌کار گیرند تا منطقه خشونت و درگیری را به منطقه صلح و حاکمیت مشروع تبدیل کنند و مانع تجزیه یمن شوند.
شبه‌نظامیان حوثی با اعمال جنایتکارانه تنها صلح و امنیت در یمن را تهدید نمی‌کنند بلکه صلح و ثبات منطقه و جهان را تهدید می‌کنند.
از شورای امنیت می‌خواهم که صدای طبلهای جنگ که کودتا گران می‌نوازند را بشنود. افکاری که این گروه می‌خواهند در کشور ما ترویج کنند را دریابند.
از تمامی گروه‌های یمنی می‌خواهم که در ریاض در مقر شورای همکاری خلیج فارس حضور به هم رسانند.
در این رابطه از تمامی دوستان عرب در حوزه خلیج فارس به‌ویژه دولت عربستان سعودی تشکر می‌کنم.
برای مذاکرات صلح در ریاض پایتخت عربستان حضور به هم رسانند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/ede728a6-6f0c-463b-8943-4c27ef2977e0"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات