728 x 90

اخبار فلسطين,

استقبال رئیس‌جمهور ترکیه از محمود عباس در کاخ ریاست جمهوری

-

استقبال اردوغان از محمود عباس
استقبال اردوغان از محمود عباس
محمود عباس رئیس دولت فلسطین وارد ترکیه شد و در یک مراسم رسمی و بی‌سابقه توسط رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور این کشور در کاخ ریاست‌جمهوری مورد استقبال قرار گرفت.
محمود عباس در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با اردوغان تأکید کرد: هیچ چیز نمی‌تواند مانع ادامه نبرد ما برای دستیابی به آزادی و استقلال کشورمان شود، ما برای اعاده حقوقمان بار دیگر به شورای امنیت رجوع خواهیم کرد.
رئیس دولت فلسطین نسبت به پیامدهای اقدامات اسرائیل برای تغییر هویت قدس و مسجد الاقصی هشدار داد و گفت: اسرائیل به‌طور سیستماتیک در حال تغییر هویت قدس و وارد کردن فشار به ساکنان آن است، ما نسبت به هر گونه طرحی برای تغییر در وضعیت قدس و به‌ویژه در مسجد الاقصی هشدار می‌دهیم این اعمال منازعات سیاسی و قومی را به منازعات دینی تبدیل می‌کند ما چنین چیزی را نمی‌خواهیم و نسبت به‌وقوع آن هشدار می‌دهیم.
رجب طیب اردوغان نیز تأکید کرد: موضوع فلسطین اصلی‌ترین مشکل در خاورمیانه و زخمی عمیق بر وجدان انسانیت است، برقراری صلح دائم در منطقه تنها بر اساس محقق شدن مرزهای 1967 امکانپذیر است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/cbf70970-5e74-41ec-a1fa-29f5401cd921"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات