728 x 90

انتقال ناگهانی و فریبکارانه زندانی سیاسی مهدی وفایی ثانی از زندان اوین به مکانی نامعلوم

انتقال ناگهانی و فریبکارانه زندانی سیاسی مهدی وفایی ثانی از زندان اوین به مکانی نامعلوم
انتقال ناگهانی و فریبکارانه زندانی سیاسی مهدی وفایی ثانی از زندان اوین به مکانی نامعلوم

شورای ملی مقاومت ایران -سربرگ

انتقال ناگهانی و فریبکارانه زندانی سیاسی مهدی وفایی‌ثانی از زندان اوین به مکانی نامعلوم

 

روز سه‌شنبه ۸ مهر ۱۴۰۴ زندانی سیاسی مهدی وفایی‌ثانی ۳۷ساله محبوس در بند ۷ اوین را به بهانه ملاقات با خانواده‌اش صدا کردند، اما قبل از رسیدن به سالن ملاقات دژخیمان وزارت اطلاعات او را سوار یک خودرو کرده و به مکان نامعلومی بردند.

مهدی در ۱۸ خردادماه ۱۴۰۱، در پرند تهران دستگیر و به زندان اوین منتقل گردید. وی به اتهام تبلیغ علیه نظام و اجتماع و تبانی به‌دلیل ارتباط با سازمان مجاهدین خلق ایران به ۶سال زندان محکوم شد. در جریان آتش‌سوزی زندان اوین در ۲۳مهر ۱۴۰۱ مورد اصابت گلوله دژخیمان قرار گرفت و زخمی شد.

مادر مهدی، خانم شیوا اسماعیلی زندانی سیاسی محبوس در قرچک است که در اسفند ۱۴۰۱ در تهران دستگیر و به بند ۲۰۹ اوین منتقل گردید و به اتهام اجتماع و تبانی و تبلیغ علیه نظام به ۱۰سال زندان محکوم شده است. پسر عموی مهدی، محمدجواد وفایی‌ثانی نیز در زندان وکیل‌آباد مشهد زندانی است و به اتهام عضویت در سازمان مجاهدین به اعدام محکوم شده است.

مقاومت ایران خواهان اقدام فوری کمیسرعالی و شورای حقوق‌بشر و گزارشگر ویژه ملل متحد و دیگر ارگانهای ذیربط ملل متحد برای اطلاع از سرنوشت مهدی وفایی و حفاظت از جان او و آزادی عموم زندانیان سیاسی است.

 

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران

۹ مهر ۱۴۰۴ (۱ اکتبر ۲۰۲۵)

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/4ffd3209-1993-4dbc-97df-51c44ebddfc3"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات