728 x 90

فقر و فساد,

وزارت بهداشت یا ماشین فقیر سازی

-

اتاق عمل بیمارستان
اتاق عمل بیمارستان
وزیر بهداشت رژیم چندی قبل گفته بود که هزینه درمان هر سال 7 درصد مردم را به زیر خط فقر می‌برد. این در حالی است که یکی از استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران که از او به‌عنوان «مسئول تربیت فوق متخصصان مغز و اعصاب» نام برده شده، فاش کرده است که هر سال 17درصد مردم به‌خاطر هزینه‌های درمان به زیر خط فقر می‌روند.

این کارگزار نظام اذعان کرده است: بین 15 تا30 درصد بیماران مبتلا به دردهای مغز و اعصاب توان پرداخت نسخه و خرید داروهایشان را ندارند و هنگامی که دفترچه‌های درمانی آنها را می‌بینیم مشاهده می‌شود که مثلاً MRI (ام آر آی) خود را انجام نداده‌اند و به عناوین مختلف بهانه می‌آورند.
اگر در گذشته هزینه درمان شکستگی هر مهره کمر 100هزار تومان بود الآن یک میلیون تومان شده و 7 تا 15 میلیون تومان فقط هزینه تجهیزات و وسایل درمان دیسک در بیمارستان دولتی می‌شود
هزینه درمان تومور مغزی و بستری شدن در بخش خصوصی شبی یک و نیم میلیون تومان می‌شود در حالی‌که متأسفانه در بخش دولتی هم همین هزینه سر به فلک می‌زند به این دلیل که
بخش دولتی تحت عنوان شرکتهای دانش بنیان، آزمایشگاه، بخش بیهوشی خود را اجاره می‌دهند
چطور یک کارگر ساختمانی با حقوق 400هزار تومانی می‌تواند هزینه عمل دیسک خود را با هزینه 8 تا9 میلیون تومان بپردازند.
اعتراف حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت مجلس ارتجاع که گفت: برای واردات خودروهای لوکس 800 میلیون دلار ارز مرجع اختصاص داده می‌شود و از دو و نیم میلیارد دلار بودجه بخش سلامت فقط 400 میلیون دلار به واردات دارو اختصاص داده شده، در کنار حرفهای مازیار آذر، گویای این است که وزارت بهداشت رژیم، ابزاری برای چپاول درمندان و ماشین بی‌رحمانه‌ای برای به زیر خط فقر بردن اقشار ضعیف و متوسط جامعه است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/3e3a49fc-4ca4-4a8a-a5ee-07166e788396"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات