728 x 90

اعتراضات كارگري,

ایستادگی کارگران در برابر موج اخراج و تحقیر

-

--
--
کمتر روزی است که خبر اخراج گروههایی از کارگران در کارخانه‌های مختلف کشور به گوش نرسد. در هفته گذشته کارخانه زرجین بافت، بزرگ‌ترین تولید‌کننده پارچه در ایلام تعطیل شد و ۱۴۰ کارگر آن بیکار شدند. سوابق کار این کارگران از یک تا ۱۸ سال است. در فومن هم کارخانه فومن شیمی 150 کارگر قراردادی خود را به کارخانه راه نداد. کارخانه پاکریس سمنان تعطیل شده و 2500 نیروی کار را اخراج کرده و تنها 37نفر را نگه‌داشته است. در چنین وضعیتی کارگران پناهگاهشان کجاست؟

کارگران در حالی که هیولای بیکاری در برابر چشمانشان است و مخارج سرسام‌آور زندگی کمرشان را خم کرده، برای حفظ کار خود زیر انواع و اقسام فشارها از طرف کارگزاران رژیم قرار می‌گیرند. کارگران شرایط کنونی محیطهای کار را با دوران برده‌داری مقایسه می‌کنند.

اما در برابر این رفتارهای ضدانسانی، کارگران سر تسلیم فرود نیاورده و دست به اعتراض می‌زنند. از جمله در هفته گذشته شاهد اعتراضات کارگران نساجی مازندران و کارگران مخابرات روستایی و اعتصاب کارگران لوله‌سازی نورد صفا در ساوه بودیم.

رژیم آخوندی نه تنها پاسخی به خواسته‌های به حق کارگران نمی‌دهد بلکه با سرکوب تلاش می‌کند آنان را به سکوت وادارد. از جمله در هفته گذشته سیدهادی دانشیار از فعالان کارگری به اتهام تحریک کارگران معدن به اغتشاش، به دو سال حبس در بیدادگاه انقلاب شیراز محکوم شد

به‌خصوص شهادت قهرمانانه کارگر مبارز ستار بهشتی زیر شکنجه در ماه گذشته نشان داد که کارگران به زندگی برده‌وار در حکومت آخوندی تن نمی‌دهند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/57ea1b63-688d-46cc-9dc1-1c6a4554a5b2"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات