728 x 90

دخالتهاي رژيم,

آبرو باختگی جهانی خبرگزاری پاسداران

-

ویکتوریا نولند
ویکتوریا نولند
سخنگوی وزارت‌خارجه آمریکا گفت: آنچه را که رسانه رژیم ایران ازقول محمد مرسی رئیس‌جمهور جدید مصر نقل کرده است، باور نمی‌کنیم، این همان مؤسسه خبری است که یک مصاحبه کاملاً ساختگی را با معاون وزیر ما منتشر کرد.

ویکتوریا نولند سخنگوی وزارت‌خارجه آمریکا در پاسخ به سؤال خبرنگار، حول نقل‌قول رژیم آخوندی از محمد مرسی، مبنی بر اهمیت برقراری روابط مصر با این رژیم، گفت: بدیهی است که ما مایل هستیم با رئیس‌جمهور منتخب مصر و دولت او در تمامیت آن، صحبت کنیم. صحبت درباره روابط این کشور با سایر کشورهای منطقه و پایبندی آن به همه التزامات بین‌المللی از جمله التزاماتی که در رابطه با رژیم ایران مطرح است.
سخنگوی وزارت‌خارجه آمریکا خطاب به خبرنگار گفت: اما آنچه را که شما از رسانه رژیم ایران خواندید باور نخواهم کرد. شما به یاد می‌آورید که این همان مؤسسه خبری است که یک مصاحبه کاملاً ساختگی را با معاون وزیر ما منتشر کرد و موارد مشابه دیگری هم از این نوع کارهای رژیم ایران وجود داشته است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/d2568a55-6be7-44a8-836d-dc3b59038fa7"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات