728 x 90

خروج از ليست تروريستي,

قاضی تد پو: حکم دادگاه استیناف واشینگتن پیروزی مبارزان آزادی ایران

-

قاضی  تد پو
قاضی تد پو
بیانیه قاضی تد پو نماینده گنگره آمریکا:
حکم دادگاه استیناف واشینگتن پیروزی مبارزان آزادی ایران

دادگاه دستور داد اگر وزارت‌خارجه ظرف چهار ماه تصمیم نگیرد سازمان مجاهدین به‌طور اتوماتیک از لیست خارج می‌شود

آمریکا باید هر چه سریعتر مبارزان آزادی را از لیست خارج کند


پس از صدور حکم دادگاه استیناف واشینگتن علیه لیست‌گذاری مجاهدین و تعیین ضرب‌الاجل زمانی 4ماهه برای تصمیم‌گیری وزارت خارجه، قاضی تدپو، نماینده کنگره آمریکا از تگزاس و عضو برجسته کمیته خارجی کنگره طی یک بیانیه فوری اعلام کرد: برای این‌که نور آزادی در ایران بتابد، آمریکا باید هرچه سریعتر نام مجاهدین را از لیست خارج کند.

در بیانیه قاضی تدپو آمده است:
دادگاه دستور داد وزارت‌خارجه آمریکا ظرف چهار ماه باید در مورد نامگذاری سازمان مجاهدین خلق ایران در لیست تصمیم بگیرد. اگر وزارت‌خارجه آمریکا در طول مدت زمان تعیین شده از تصمیم‌گیری در این زمینه سر باز بزند، سازمان مجاهدین خلق ایران به‌طور اتوماتیک از لیست خارج خواهد شد:
حکم دادگاه یک پیروزی برای مبارزان آزادی ایران است
وزارت‌خارجه آمریکا بر خلاف مدارک و دلایل این موضوع را کش داده و به تأخیر در تصمیم‌گیری ادامه داده است، تا این‌که بالاخره دادگاه گفت دیگر بس است و یک ضرب‌الاجل برای تصمیم‌گیری تعیین کرد.
انگلستان و اتحادیه اروپا سازمان مجاهدین خلق ایران را از لیستهای خود خارج کرده‌اند، در زمانیکه رژیم ایران مصرانه به طرف برنامه سلاح اتمی پیش می‌رود، بهترین امید برای دست‌یابی به صلح برای مردم ایران تغییر رژیم در ایران به دست مردم ایران است.

برای این‌که نور آزادی در ایران زودتر بتابد، آمریکا باید هرچه سریعتر مبارزان آزادی را از لیست خارج کند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/56c263c5-f8ad-4276-9d65-1fa1baf253c2"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات