728 x 90

قيام هاي خاورميانه,سوريه,

ملاقات وزیر خارجه فرانسه با رهبر اپوزیسیون سوریه در پاریس

-

وزیر امور خارجه فرانسه آلن ژوپه، با برهان غلیون رهبر اپوزیسیون سوریه در پاریس ملاقات نمود- آرشیو
وزیر امور خارجه فرانسه آلن ژوپه، با برهان غلیون رهبر اپوزیسیون سوریه در پاریس ملاقات نمود- آرشیو
وزیر امور خارجه فرانسه آلن ژوپه، با برهان غلیون رهبر اپوزیسیون سوریه در پاریس ملاقات نمود، ژوپه بعد از این ملاقات گفت، او طرح مسیرهای فرار برای غیرنظامیانی که از سرکوب نیروهای بشر می‌گریزند را، به بروکسل خواهد برد.
وی افزود: اگر امکان یک منطقه امن وجود داشته باشد که بتواند برای حفاظت از مردم ایجاد شود، در این صورت میتوان روی آن اقدامات لازم را انجام داد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه ۳آذر، دفتر ژوپه اعلام کرد، وزیر خارجه ایجاد مناطق پروازممنوع و یک منطقه امن در سرزمین سوریه را در یک تماس تلفنی با وزیر خارجه آمریکا هیلاری کلینتون مطرح نمود.
برنارد والرو سخنگوی نخست‌وزیر فرانسه گفت، ژوپه و هیلاری کلینتون به‌خاطر نگرانیهایشان به‌طور مشخص روی شهر حمص، برای کار با شرکایشان در مورد ایجاد مسیرهای انسان‌دوستانه توافق کردند.
از سوی دیگر دفتر کمیساریای عالی حقوق‌بشر سازمان ملل، که موظف به تحقیق حول نقض حقوق‌بشر در سوریه است گفت، آخرین گزارش خود را روز دوشنبه منتشر خواهد کرد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/a81d4f63-8e11-43a3-8e24-32914cbc47fe"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات