728 x 90

۸کشور به تصمیم اتحادیه اروپا برای تروریستی خواندن سپاه پاسداران رژیم آخوندی پیوستند

اتحادیه اروپا
اتحادیه اروپا

نماینده عالی اتحادیه اروپا: آلبانی، بوسنی،هرزه‌گوین ایسلند، لیختن‌اشتاین، مولداوی، مونته‌نگرو، مقدونیه شمالی و اوکراین با لیست‌گذاری تروریستی سپاه هم‌سو شدند.

نماینده عالی اتحادیه اروپا اعلام کرد هشت کشور اروپایی و اوکراین به تصمیم تروریستی خواندن سپاه پاسداران رژیم آخوندی پیوسته و سیاست‌های ملی خود را با این تصمیم هم‌سو کرده‌اند.

نماینده عالی اتحادیه اروپا طی بیانیه‌یی اعلام کرد: کشورهای آلبانی، بوسنی و هرزه‌گوین، ایسلند، لیختن‌اشتاین، جمهوری مولداوی، مونته‌نگرو، مقدونیه شمالی و اوکراین به تصمیم اتحادیه اروپا برای لیست‌گذاری تروریستی سپاه پاسداران پیوستند و با آن هم‌سو شدند.

بر اساس بیانیه نماینده عالی اتحادیه اروپا این کشورها اطمینان حاصل کردند که سیاست‌های ملی آنها با این تصمیم شورای اروپا برای نامگذاری تروریستی سپاه پاسداران مطابقت دارد.

 

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/4e6680f0-b2d7-40fa-b11a-d0195d9dbc4a"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات