728 x 90

یازدهمین سالگرد شهید قیام مصطفی کریم بیگی

یازدهمین سالگرد شهید قیام مصطفی کریم بیگی
یازدهمین سالگرد شهید قیام مصطفی کریم بیگی

شهناز اکملی مادر شهید قیام ۸۸ مصطفی کریم بیگی، در یازدهمین سالروز شهادت فرزندش در توییتی نوشت:
"یازده سال از کشته شدن مصطفایم گذشت، این روزها برایم یادآور بی‌خبری از مصطفاست تا ۱۴ روز بعدش که در کهریزک میان اجساد مجهول‌الهویه شناسایی‌اش کردم.
" از حقم ، از خون فرزندم ، از مادر بودنم گذشت نخواهم کرد، و‌ روزی که چنان دور هم نیست بر سرتان آوار می‌شوم
مصطفی کریم بیگی، در روز ششم دی ۸۸ مصادف با روز عاشورا توسط پاسداران جنایت کار به شهادت رسید بطوریکه مصطفی کریم بیگی ۶ دی ۱۳۸۸ در تهران به شهادت رسید او یکی از کشته شدگان در اعتراضات عاشورای ۱۳۸۸ بود. در حوالی خیابان نوفل لوشاتو مورد اصابت گلوله از ناحیه سر قرار گرفت.

خانواده وی می‌گویند پیکر او کالبد شکافی شده بود و اثر گلوله در پیشانی‌اش مشهود بوده‌است.همچنین با وجود سکونت او در تهران، مأموران امنیتی اجازه دفن او را در تهران نداده‌اند، به همین خاطر خانواده او مجبور شدند او را هنگام غروب آفتاب در روستای جوقین در شهریار تهران دفن کنند.

خانم اکملی که در سال‌های گذشته پیگیر دادخواهی پسرش بود در مهر ۱۳۹۸ به اتهام تبلیغ علیه نظام به یک سال حبس قطعی محکوم شد و به زندان رفت. او امروز تنها دادخواه فرزند خود نیست، بلکه دادخواه همه آن‌هایی است که ظالمانه توسط حکومت رژیم آخوندی کشته شدند.

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/d9f4b903-cf9a-4b5b-95f5-d71abe2429cd"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات