728 x 90

کنفرانس بین‌المللی آنلاین خانم مریم رجوی با شخصیتهای سیاسی از کشورهای مختلف جهان + سخنرانی‌ها

کنفرانس بین‌المللی آنلاین خانم مریم رجوی
کنفرانس بین‌المللی آنلاین خانم مریم رجوی

کنفرانس بین‌المللی آنلاین خانم مریم رجوی

با شخصیتهای سیاسی از کشورهای مختلف جهان

 

ایران: نقطه عطف

حمایت از اعلام دولت موقت توسط شورای ملی مقاومت ایران

طبق برنامه ۱۰ ماده‌یی

 

سخنان خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت

و سخنرانیهای

 

  • جان برکو - رئیس و سخنگوی پارلمان انگلستان (۲۰۰۹ تا ۲۰۱۹)
  • ژنرال جیمز جونز –مشاور پیشین امنیت ملی رئیس‌جمهور آمریکا، فرمانده پیشین ناتو
  • آندره شاسین – رئیس پیشین گروه چپ دموکرات و جمهوریخواه در مجلس ملی فرانسه
  • سناتور رابرت توریسلی
  • سفیر رابرت جوزف – معاون پیشین وزیر امور خارجهٔ آمریکا
  • کارستن مولر – نمایندهٔ پارلمان فدرال آلمان
  • پروفسور آلخو ویدال کوادراس – رئیس کمیتهٔ بین‌المللی در جستجوی عدالت
  • اینگرید بتانکور - کاندیدای پیشین ریاست‌جمهوری کلمبیا
  • کریستین اریگی – نمایندهٔ مجلس ملی فرانسه، رئیس کمیتهٔ پارلمانی برای یک ایران دموکراتیک
  • لویی فری – رئیس ادارهٔ تحقیقات فدرال آمریکا - اف.بی.آی (۲۰۰۱)
  • دکتر لیام فاکس – وزیر دفاع انگلستان (۲۰۱۱)، وزیر تجارت (۲۰۱۹)
  • دیوید جونز – نمایندهٔ پارلمان انگلستان تا می‌۲۰۲۴، وزیر برگزیت (۲۰۱۷)، وزیر ولز (۲۰۱۴)
  • اندا کنی – نخست‌وزیر جمهوری ایرلند (۲۰۱۱ تا ۲۰۱۷)
  • اولا الوستوئن – وزیر محیط‌زیست نروژ ۲۰۲۰-۲۰۱۸، نمایندهٔ پارلمان

 

خانم کریستین اریگی رئیس کمیته پارلمانی ایران آزاد در فرانسه

بیش از ۴۷۰ نفر از پارلمانترها و رهبران سابق بیانیه‌ای را در حمایت از دولت موقت شورای ملی مقاومت ایران امضا کرده‌اند. امضاکنندگان در حال افزایش هستند

 

روز پنجشنبه ۱۴ اسفند یک کنفرانس بین‌المللی آنلاین با حضور خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت و شماری از شخصیتهای سیاسی از کشورهای مختلف جهان برگزار شد.

در این کنفرانس بیانیه حمایت بیش از ۴۷۰ تن از پارلمانترها و رهبران سابق جهان از دولت موقت شورای ملی مقاومت ایران برای انتقال حاکمیت به مردم ایران بر اساس برنامه ۱۰ ماده‌ای خانم مریم رجوی اعلام شد.

در شروع این کنفرانس خانم رجوی به سخنرانی پرداخت.

 

خانم مریم رجوی:

خامنه‌ای مُرد اکنون نوبت تمامیت رژیم ولایت فقیه است

که توسط مردم ایران و ارتش آزادی و قیام سازمان‌یافته سرنگون شود

 

جان برکو - رئیس و سخنگوی پارلمان انگلستان (۲۰۰۹ تا ۲۰۱۹) در سخنان خود گفت:

رژیم کنونی که در آستانه سقوط است، رژیمی وحشی، فاسد، هولناک، اوباش‌گر و تروریستی است که می‌توان آن را به حق یک رژیم فاشیستی توصیف کرد جایگزین این رژیم خون‌ریز چیست؟ آنچه که جایگزین نیست «پسر شاه» است. این ادعا که او یک جایگزین است یک گستاخی از سوی رضا پهلوی است. او پسر شاهی است که مورد نفرت قرار گرفت و از ایران رانده شد

جان برکو افزود: شورای ملی مقاومت ایران و خانم رجوی، که ۵۰ سال از زندگی خود را وقف این مبارزه کرده‌اند، برای اصول دموکراتیک و آینده‌ای آزاد ایستاده‌اند

ژنرال جیمز جونز –مشاور پیشین امنیت ملی رئیس‌جمهور آمریکا و فرمانده پیشین ناتو گفت:

این کنفرانس نمی‌توانست به موقع‌تر از این باشد، زیرا ما شاهد رقم خوردن تاریخ هستیم؛ رویدادهای امروز ایران صرفاً فصل دیگری در داستان طولانی سرکوب نیستند، بلکه آغاز پایان یک سیستم استبدادی را رقم می‌زنند که نزدیک به نیم قرن ملت بزرگ را به گروگان گرفته است

من که ۱۵سال است شورای ملی مقاومت ایران و مجاهدین خلق را می‌شناسم، باید تحسین عمیق خود را نسبت به خانم رجوی، ابراز کنم که در رأس این جنبش، رهبری ثابت‌قدمی را در دشوارترین شرایط ارائه داده‌است

طرح ۱۰ماده‌ای، در اصل، یک سند جفرسونی است که اصول جهانی آزادی، انتخابات آزاد، جدایی دین و دولت، برابری جنسیتی و لغو مجازات اعدام را در بر می‌گیرد؛ به همین دلیل، جامعه بین‌المللی باید این دولت موقت را به‌عنوان مرجع قانونی موقت ایران به‌رسمیت بشناسند

مردم ایران به سال‌های تاریک سلسله پهلوی باز نخواهند گشت؛ شعارهای «نه به ستمگر، چه شاه باشد چه رهبر» در سراسر ایران جایی برای ابهام باقی نمی‌گذارد و مردم ایران همه اشکال دیکتاتوری را رد می‌کنند؛ آینده آنها در یک جمهوری دموکراتیک است که توسط خود مردم انتخاب می‌شود

آندره شاسین – رئیس پیشین گروه چپ دموکرات و جمهوریخواه در مجلس ملی فرانسه سخنران دیگر این کنفرانس بود وی گفت:

این مردم ایران هستند که درباره آینده خود تصمیم خواهند گرفت؛ ما سخنان خود را با فروتنی زیاد و با احترام به آنچه مردم ایران تصمیم خواهند گرفت، بیان می‌کنیم.

این کانون‌های شورشی، به‌ویژه در صحنه، هستند که باید ضربه نهایی را وارد کنند و راهی را باز کنند که راه مردم ایران خواهد بود. این مردم ایران هستند که باید مسیر آینده خود را تعیین کنند.

ما باید با احترام به انتخاب‌های مقاومت ایران و مردم ایران عمل کنیم این پیامی است از اعتماد، همبستگی و احتیاط. این پیام تنها می‌تواند بر احترام به آنچه شما، دوستان عزیز مقاومت و خانم رجوی گرامی، ارائه می‌دهید، استوار باشد.

سناتور رابرت توریسلی گفت: انقلاب ۱۳۵۷ توسط روحانیان از آنها دزدیده شد، اما اکنون دوباره فرصتی برای ایجاد آنچه مردم ایران در تمام این سال‌ها می‌خواستند، وجود دارد. همان‌طور که خانم رجوی در طرح ۱۰ ماده‌ای خود تشریح کرده‌اند، این فرصت برای یک جمهوری دموکراتیک است.

ما باید اطمینان حاصل کنیم که مردمی که در خیابان‌ها جنگیدند در دولت جدید نمایندگی دارند و آزادی از کسانی که برای آن جنگیدند، دوباره دزدیده نخواهد شد.

سفیر رابرت جوزف معاون پیشین وزیر امور خارجهٔ آمریکا خاطرنشان کرد: پیروزی تضمین‌شده نیست و چالشها سخت و دشوارند؛ این زمان نیازمند عزم بیشتر، رویارویی بیشتر و فداکاری بیشتر است.

یک فرد و یک سازمان وجود دارد که می‌تواند چالشهای پیش رو را برآورده کند. این آزمون نهایی رهبری برای ساختن ایرانی آزاد و دموکراتیک بر اساس طرح ۱۰ ماده‌ای است. شورای ملی مقاومت ایران و مجاهدین خلق به رهبری خانم رجوی، چشم‌انداز، سازماندهی و واحدهای مقاومت فداکار در صحنه را برای مبارزه دارند.

کریستین اریگی نمایندهٔ مجلس ملی فرانسه، رئیس کمیتهٔ پارلمانی برای یک ایران دموکراتیک در سخنان خود گفت: ا دولت موقت شورای ملی مقاومت ایران با هدف انتقال حاکمیت به مردم ایران و تأسیس یک جمهوری دموکراتیک بر اساس برنامه ده ماده‌ای مریم رجوی تشکیل شده است. این طرح برای یک ایران آزاد، حمایت ۴۰۰۰ پارلمانتر را در سراسر جهان به دست آورده است.

خوشحالم به شما اطلاع دهم که طی ۷۲ساعت گذشته، بیش از ۴۷۰پارلمانتر بیانیه‌یی را در حمایت از دولت موقت شورای ملی مقاومت امضا کرده‌اند. این ۴۷۰پارلمانتر از سراسر جهان، متعلق به احزاب مختلفی هستند که اعتقاداتشان با آنچه ما برای یک ایران دموکراتیک و آزاد در سر داریم، هم‌سو است.

ما از جامعه جهانی می‌خواهیم که این ابتکار را دنبال کند و با به‌رسمیت شناختن رسمی دولت موقت، روابط مستقیمی با آن برقرار سازد. به‌ویژه این‌که سفارتخانه‌های رژیم ایران در کشورهای اروپایی دیگر مشروعیت ندارند و باید بسته شوند؛ و اپوزیسیون دموکراتیک را به‌عنوان صدای واقعی مردم ایران به‌رسمیت بشناسند.

دکتر لیام فاکس – وزیر دفاع انگلستان (۲۰۱۱)، وزیر تجارت (۲۰۱۹) گفت: مقاومت و فداکاری بسیاری از مردم ایران برای زنده نگه‌داشتن شعله امید، تاریخی، شجاعانه و الهام‌بخش است؛ جهان به همه کسانی که چنین بهای سنگینی پرداخته‌اند تا به فرصتی که امروز با آن روبه‌رو هستیم برسیم، درود می‌فرستد.

مردم ایران تنها کسانی هستند که حق اخلاقی تعیین دولت آینده کشورشان را دارند؛ هیچ‌کس در داخل یا خارج از کشور حق ندارد برندگان را انتخاب و به مردم ایران تحمیل کند؛ آنها حاکمیت و قدرت مطلق را دارند.

پیام نهایی من به جوانان ایران این است: شما نسل بعدی نباید هیچ ستمگر، استبداد یا دیکتاتوری را بپذیرید؛ شما باید حق طبیعی، آزادی و سرنوشت خود را باز پس بگیرید، زیرا اینها به هیچ‌کس جز شما تعلق ندارد.

پروفسور آلخو ویدال کوادراس رئیس کمیتهٔ بین‌المللی در جستجوی عدالت گفت:

مردم ایران یک جمهوری مدرن، مبتنی بر جدایی دین و دولت و دموکراتیک می‌خواهند. این همان چیزی است که آنها می‌خواهند و آن را بسیار واضح بیان کرده‌اند. پس بیایید وقت خود را با گذشته تلف نکنیم، بیایید آینده را آماده کنیم.

برای برخی از ما افتخار بزرگی است که در بخشی از این راه شما خانم رجوی را همراهی کرده‌ایم و در این لحظه که همه چیز به پایان این کابوس و امکان واقعی یک ایران آزاد و دموکراتیک اشاره دارد، با شما باشیم.

خدمت زیر پرچم شما افتخار بزرگی بوده است، با علم به این‌که برای یک ایران آزاد و دموکراتیک تلاش می‌کنیم، و البته ما تا آخرین لحظه و تا آخرین ساعت پیروزی نهایی با شما خواهیم بود.

پروفسور هرتا دویبلر گمبلین وزیر دادگستری آلمان ۲۰۰۲-۱۹۹۸ گفت: ما همه مردم شجاع، دموکراتیک و مقاوم ایران را تحسین می‌کنیم. در ژانویه، ما واقعاً زنان و مردان شجاع را با تظاهرات و مخالفت انقلابی‌شان در ایران تحسین کردیم و البته با خانواده‌هایی که توسط رژیم جنایتکار آخوندی آسیب دیدند، همدردی کردیم.

به‌عنوان یک وزیر دادگستری سابق و وکیل فعال، بسیار خوشحال خواهم شد اگر برخی از جنایتکاران رژیم آخوندی، از جمله دستگاه قضایی آن، به دادگاه کیفری بین‌المللی کشانده شوند. تمام حمایت ما به شما، خانم رجوی، و به دوستان ما می‌رسد.

دیوید جونز –نمایندهٔ پارلمان انگلستان تا می‌۲۰۲۴، وزیر برگزیت (۲۰۱۷)، وزیر ولز (۲۰۱۴) سخنران دیگر این کنفرانس بود وی گفت:

خانم رجوی، شما برای بیش از چهار دهه شورای ملی مقاومت ایران را در عزم خود برای ارائه یک جایگزین دموکراتیک به مردم ایران در برابر استبداد رهبری کرده‌اید؛ رهبری، تعهد و فداکاری شخصی شما الهام‌بخش میلیون‌ها نفر بوده است.

من به گرمی به شما و همه دوستانمان در شورای ملی مقاومت ایران تشکیل یک دولت موقت انتقالی را بر اساس طرح ۱۰ ماده‌ای شورای ملی مقاومت تبریک می‌گویم که گامی مهم در جهت بازگرداندن حاکمیت به مردم ایران است.

شورای ملی مقاومت بارها نشان داده است که یک جایگزین معتبر و سازمان‌یافته برای رژیم کنونی است و شبکه آن در داخل ایران امید به یک جمهوری آزاد، با جدایی دین و دولت و کثرت‌گرا را زنده نگه داشته است.

مردم ایران هم دیکتاتوری مذهبی کنونی و هم هر گونه بازگشت به سیستم اقتدارگرای سلطنتی را رد می‌کنند؛ آینده ایران توسط اراده خود مردم ایران تعیین خواهد شد جهان دموکراتیک باید قاطعانه در کنار آزادی بایستد و هم دیکتاتوری شاه و هم دیکتاتوری آخوندها را رد کند؛ خانم رجوی، ما در کنار شما می‌ایستیم تا ایران آزاد شود و مردم ایران بتوانند تولد یک جمهوری دموکراتیک را جشن بگیرند

لویی فری رئیس ادارهٔ تحقیقات فدرال آمریکا- اف.بی.آی (۲۰۰۱) گفت:

شورای ملی مقاومت ایران تنها اپوزیسیون دموکراتیک سازمان‌یافته‌ای است که شبکه، انگیزه، سازماندهی و تجربه لازم برای تشکیل یک دولت موقت را دارد و من به شما و شورای ملی مقاومت برای فراهم آوردن این دولت موقت تبریک می‌گویم.

طرح ۱۰ماده‌ای شما در سطح بین‌المللی به‌عنوان بلوک‌های اصلی آزادی و دموکراسی شناخته شده است؛ حمایت شما نه تنها در میان رهبران اتحادیه اروپا بلکه در میان رهبران جهان توسط مقامات ارشد سابق و فعلی دولتهای مختلف مستند و تأیید شده است. دموکراسی جدید و رهبری جدید در ایران مورد نیاز است؛ ما نیازی به بازگشت به گذشته یا وارثان ساواک نداریم.

اینگرید بتانکور - کاندیدای پیشین ریاست‌جمهوری کلمبیا گفت: در این مقطع حساس، حمایت از یک مسیر مسئولانه برای گذار سیاسی ضروری است و ابتکار شورای ملی مقاومت ایران برای تشکیل دولت موقت شایسته توجه جدی بین‌المللی است.

در قلب این آلترناتیو دموکراتیک، طرح ۱۰ماده‌ای مریم رجوی، رئیس‌جمهور منتخب مقاومت، قرار دارد. این طرح چشم‌اندازی روشن برای یک جمهوری دموکراتیک در ایران بر اساس حق رأی همگانی، انتخابات آزاد و جدایی دین از دولت ترسیم می‌کند که یک انقلاب واقعی است.

رهبری مریم رجوی در حفظ و اتحاد مقاومت ایران در طول دهه‌ها سرکوب ضروری بوده است؛ رهبری او وضوح استراتژیک را با انعطاف‌پذیری و تعهد ثابت به ارزش‌های دموکراتیک ترکیب می‌کند. یکی از ابعاد قدرتمند رهبری او، نقشی است که برای زنان در جنبش مقاومت قائل شده است.

باید به‌وضوح بیان شود که راه‌حل برای ایران نه از مداخله خارجی و نه از تلاش برای اصلاح سیستمی که بنیانهایش اقتدارگرایانه است، حاصل نمی‌شود. تغییر پایدار باید از خود مردم ایران و با حمایت مقاومت سازمان‌یافته آنها به دست آید.

مردم ایران به‌وضوح نشان داده‌اند که دیکتاتوری را در تمام اشکال آن رد می‌کنند. شعار «مرگ بر ستمگر، چه شاه باشد چه رهبر» و «نه شاه نه شیخ، زنده باد آزادی و دموکراسی» در دانشگاهها شنیده می‌شود. ایرانیان به‌دنبال بازگشت به گذشته نیستند، بلکه یک جمهوری دموکراتیک را مطالبه می‌کنند.

تلاش‌ها برای ترویج بازگشت سلطنت توسط رضا پهلوی تفرقه‌انگیز و جدا از واقعیت‌های داخل ایران است. او فاقد ساختار سیاسی سازمان‌یافته و شبکه مردمی معتبر در داخل کشور است.

ما باید کاملاً روشن کنیم که در کنار آینده هستیم، نه با گذشته شرم‌آور؛ همه دموکراسی‌ها باید دولت انتقالی شورای ملی مقاومت را فوراً به‌رسمیت بشناسند. مردم ایران در طول دهه‌ها برای آزادی جان خود را فدا کرده‌اند و ما آنها را تنها نخواهیم گذاشت.

اولا الوستوئن – وزیر محیط‌زیست نروژ ۲۰۲۰-۲۰۱۸، نمایندهٔ پارلمان گفت:

تنها آینده معقول و قابل قبول، آینده‌ای دموکراتیک است؛ ما نمی‌توانیم یک دیکتاتوری را با دیکتاتوری دیگری جایگزین کنیم و بحث درباره پهلوی باید کنار گذاشته شود، زیرا این یک راه‌حل ممکن برای ایران نیست.

مسئولیت تمام جهان دموکراتیک حمایت از شورای ملی مقاومت ایران و طرح ۱۰ ماده‌ای خانم رجوی به‌عنوان تنها راه‌حل برای آینده ایران است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/924fc33d-7f57-442c-bb82-142c0dac1a83"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات