مأموران یکان ویژه ضدشورش شهر شوش ساعت ۱۱صبح امروز یکشنبه به محل تجمع کارگران اعتصابی نیشکر هفته تپه با شلیک گاز اشکآور و باتون بهطور وحشیانهای حمله کردند و کارگران را مورد ضرب و شتم قرار دادند و چند کارگر را بازداشت کردند که پس از اعتراض کارگران، وادار به آزاد کردن آنها شدند.
کارگران اخراجی خوراک دام نیشکر هفتتپه،در اعتراض به اخراج خود در مقابل در ورودی شرکت تحصن کردند. تعدادی از کارگران به جان آمده با ریختن بنزین به روی خود اقدام به خودسوزی کردند که سایر کارگران مانع این اقدام شدند.
جزییاتی از یورش یکان ویژه به کارگران اعتصابی هفتتپه
روز یکشنبه ۲۸مرداد ۹۷ کارگران اخراجی خوراک دام نیشکر هفتتپه بهمنظور بازگشت به کار در مقابل درب ورودی خوراک دام نیشکر هفتتپه تحصن کردند.
این کارگران که خواهان بازگشت بکار بودند بهدنبال درگیری لفظی با مدیر این مجموعه به نام غفاری، با ریختن بنزین بر سر و روی خود اقدام به خودسوزی میکنند که با دخالت کارگران شاغل حاضر در محل موفق به خودسوزی نمیشوند.
حوالی ساعت ۱۱صبح یگان ویژه ضدشورش شهر شوش به محل تجمع کارگران اعتصابی (در مقابل دفتر مدیریت) با شلیک گاز اشکآور و باتون و گاز فلفل و پنجه بوکس بهطور وحشیانهای حمله کرده و کارگران را مورد ضرب و شتم شدید قرار میدهند. بهطوریکه یکی از کارگران مجروح بار دیگر دست به خودسوزی زد.
پنج نفر از کارگران دستگیر شده و به بیدادگاه شوش منتقل میشوند. اسامی این کارگران عبارتند از:
۱- کریم آل کثیر ۲- علی آل کثیر ۳- یحیی سعدی ۴- حمزه آل کثیر. ۵- فارس سعدی
بعد از ساعتهایی هر پنج کارگر بازداشتی در نتیجه تلاشهای نمایندههای کارگران هفتتپه، در حالیکه با اتهام اخلال در نظم برایشان پرونده قضایی تشکیل شد با قرار فیش حقوقی آزاد شدند.
کارگران شرکت نیشکر هفتتپه در سال جاری بجز حقوقهای فروردین و اردیبهشت ماه حقوقی دریافت نکردهاند و در شرایط بسیار سخت معیشتی قرار دارند.
اعتراف خبرگزاری رژیم به اعتراض کارگران نیشکر هفتتپه
خبرنگار حکومتی ایلنا بهنقل از منابع کارگری در شوش نوشت: از چهار روز پیش تعداد زیادی از کارگران مجتمع کشت و صنعت هفتتپه با همراهی کارگران بخش کشاورزی مقابل ساختمان مدیریت این مجتمع برای وصول مطالبات صنفی خود دست به اعتراض صنفی میزنند. این اعتراضات امروز یکشنبه (۲۸مرداد ماه) نیز ادامه داشت.
به گفته یکی از کارگران معترض، تعداد تجمعکنندگان که در اصل کارگران رسمی و روزمزدی شاغل در بخش صنعت و کشاورزی این مجتمع هستند؛ تا ۵۰۰نفر برآورد میشود.
وی افزود: کارگران مجتمع هفتتپه دستکم ۲ تا ۳ماه مزد معوقه طلب کارند. بخشی از اعتراض کارگران نیز ناشی از مشکلاتیست که اخیراً کارفرما در زمینه تغییر کد کارگاه در لیست بیمه تأمین اجتماعی کارگران بهوجود آورده است.
او همچنین گفت: دلیل دیگر اعتراض کارگران این واحد تولیدی، مربوط به قوت گرفتن شائبه تقسیم اراضی و املاک کشاورزی و صنعتی از سوی شرکای این مجتمع است که موجب تشدید نگرانی کارگران شده.
این کارگر با بیان اینکه عملی نشدن انعقاد قرارداد کار با ۱۵۰۰کارگر روزمزدی نیز از مطالبات کارگران حاضر در تجمع است، در ادامه افزود: کارگران روزمزدی مدعی هستند هنوز کارفرما به وعدههایی که در حضور مسئولان برای عقد قرارداد دائم به آنها داده بود، عمل نکرده است.
بیشتر بخوانید