کنفرانسی در پارلمان اروپا متشکل از نمایندگان پارلمان از احزاب و گروههای مختلف سیاسی، به ریاست خانم آنا فوتیگا وزیر خارجه سابق لهستان با حضور رئیسجمهور برگزیده مقاومت خانم مریم رجوی، در مقر پارلمان اروپا در استراسبورگ شروع شده است.
خانم رجوی از سوی گروهی از نمایندگان از گروههای مختلف سیاسی در پارلمان اروپا مورد استقبال قرار گرفت.
پارلمان اروپا در نخستین اجلاس خود در شهریور گذشته با تصویب قطعنامهیی نقض حقوقبشر و حقوق زنان توسط رژیم آخوندی را محکوم کرده است.
مریم رجوی در پارلمان اروپا - اول آبان ۹۸
در مقر پارلمان اروپا در استراسبورگ، خانم مریم رجوی ضمن معرفی کتاب جدید فهرست اسامی و مشخصات بیش از ۵۰۰۰تن از سی هزار زندانی سیاسی قتلعام شده در سال ۶۷ گفت:
«قبل از هر چیز میخواهم انتشار یک سند خارقالعاده را با نمایندگان مردم اروپا در میان بگذارم:
کتاب فهرست نامهای بیش از پنج هزار تن از زندانیان قتلعام شده توسط آخوندهاست. اگر بخواهم ایران امروز را ۴۰سال بعد از حاکمیت فاشیسم مذهبی در یک جمله معرفی کنم میگویم: ایران سرزمین قتلعام شده ایست که در آن علاوه بر زندانیان سیاسی منابع طبیعی و فرهنگ و محیطزیست همه و همه قتلعام شدهاند.
این کتاب تنها نامهای اعدامشدگان نیست؛بلکه یک گواهی تاریخی است درباره به گروگان گرفته شدن #ایران توسط فاشیسم دینی. این کتاب شرح حال ملتی است که در داخل مرزهای ایران، تحت سرکوب ضدبشری آخوندهاست و در خارج از ایران حقوقبشر و آزادی و مقاومتاش نادیده گرفته شده است #۱۹۸۸Massacre pic.twitter.com/OA۴IFcnZqw
— مریم رجوی (@Maryam_Rajavi_P) October ۲۳, ۲۰۱۹
این کتاب تنها نامهای اعدامشدگان نیست؛ بلکه یک گواهی تاریخی است در بارهٔ بهگروگان گرفته شدن ایران توسط فاشیسم دینی.
این کتاب شرح حال ملتی است است که در میهنش تحت سرکوب ضدبشری آخوندهاست. و در خارج آن حقوقبشر و آزادی و مقاومتش نادیده گرفته شده است».
امروز میخواهم انتشار یک سند خارقالعاده را با نمایندگان مردم اروپا در میان بگذارم، کتاب فهرست نامهای بیش از ۵هزار تن از زندانیان قتلعامشده توسط آخوندها. شرح حال ملتی که در میهنش تحت سرکوب و در خارج آن حقوقبشر و آزادی و مقاومتش نادیده گرفته میشود. #۱۹۸۸Massacre pic.twitter.com/DBUkBywbBx
— مریم رجوی (@Maryam_Rajavi_P) October ۲۳, ۲۰۱۹
رئیسجمهور برگزیده مقاومت افزود: «اسامی ۳۵هیأت مرگ شامل ۸۶دژخیم در این کتاب آمده است. ۶۳درصد این افراد از مقامهای رژیماند و هماکنون رئیس قوه قضاییه، وزیر دادگستری، نایبرئیس مجلس، شماری از بالاترین مقامات قضایی رژیم از اعضای هیأتهای مرگ هستند».
خانم رجوی بر لزوم محاکمه آمران و عاملان قتلعام زندانیان سیاسی و مرتکبان جنایات ضدبشری در حاکمیت آخوندی و همچنین تشکیل یک هیأت تحقیق بینالمللی برای بازدید از زندانها و زندانیان در ایران، تأکید کرد و از جامعهٔ جهانی، بهویژه اتحادیه اروپا، خواستار بهرسمیت شناختن حق مقاومت مردم ایران برای تغییر رژیم و استقرار آزادی و دموکراسی در ایران شد.
دولتهای غرب و سازمان ملل براین جنایت چشم بستند. وقتی رژیم آخوندی در مقابل این جنایت بزرگ مصونیت یافت یک جنگ گسترش یابنده را به خاورمیانه تحمیل کرد که همچنان ادامه دارد. #۱۹۸۸Massacre #NoImpunity۴Mullahs pic.twitter.com/dzD۶gwEfkS
— مریم رجوی (@Maryam_Rajavi_P) October ۲۳, ۲۰۱۹
در کنفرانس استراسبورگ شماری از نمایندگان پارلمان اروپا و شخصیتهای سیاسی بینالمللی سخنرانی کردند که از جمله عبارت بودند از:
آنا فوتیگا، نماینده پارلمان اروپا و وزیر خارجه پیشین لهستان، و نمایندگان پارلمان اروپا ریچارد چارنسکی، از لهستان، یان زهرا دیل از جمهور چک.
ریچارد چارنسکی نماینده پارلمان اروپا از لهستان
مقاومت ایران تحت هدایت خانم رجوی راه طولانی را طی کرده است.
در سال ۶۷بسیاری از هواداران مقاومت ایران قتلعام شدند. افرادی که این جنایت را صورت دادند هنوز مواضع کلیدی در رژیم ایران را دارا هستند.
پارلمان اروپا سالهاست در کنار مقاومت عادلانه مردم ایران ایستاده است.
ریچارد چارنسکی نماینده پارلمان اروپا
میلانز ور عضو پارلمان اروپا:
از خانم رجوی برای پیام الهامبخشش تشکر میکنم.
رژیم ایران عامل بیثباتی در منطقه بوده است. بشار اسد امروز در سوریه است برای اینکه رژیم ایران از این رژیم خونریز حمایت کرده است. این رژیم به پروژه اتمی و موشکی خودش ادامه میدهد. این دلیل فقر مردم ایران در یک سرزمین ثروتمند است. این وضعیت باید بهخاطر مردم منطقه متوقف شود. ما باید اتحادیه اروپا را برای اتخاذ یک سیاست قاطع در مقابل رژیم ایران تحت فشار بگذاریم.
میلانز ور عضو پارلمان اروپا
پتری سارواما عضو پارلمان اروپا از فنلاند:
ما در مورد موضوع مهمی صحبت میکنیم. ما باید سیاست اتحادیه اروپا در رابطه با رژیم ایران را تغییر بدهیم. این سیاست در برابر منافع اقتصادی چشم خود را به روی نقض حقوقبشر در ایران میبندد. این بسیار موقعیت مناسبی است که خانم رجوی در اینجا حضور دارند تا در اینباره صحبت کنیم.
پتری سارواما عضو پارلمان اروپا از فنلاند
یان زهرادیل عضو پارلمان اروپا از جمهوری چک
ما باید یک موضع قاطع و اصولی در مقابل رژیم ایران را به نمایش بگذاریم. مقاومت ایران گستردهترین نیروی مخالف در برابر رژیم حاکم بر ایران است و طرح ده مادهیی خانم رجوی آینده دموکراتیک رژیم ایران را تضمین میکند و اتحادیه اروپا باید در کنار مقاومت ایران قرار بگیرد.
یان زهرادیل
استرون استیونسون همآهنگکننده کارزار برای تغییر در ایران
ما باید به سیاست مماشات پایان بدهیم.
ما باید درک درستی از رژیم فاشیستی رژیم ایران داشته باشیم که به برنامه موشکی خود ادامه میدهد و به تلاش برای دستیابی به سلاح اتمی ادامه میدهد. رژیمی که بر اساس فتوای خمینی ۳۰هزار زندانی سیاسی را قتلعام کرده است. وزیر دادگستری روحانی کسی است که دستور بسیاری از آن اعدامها را صادر کرده بود. کسی که توسط حسن روحانی انتخاب شده است و هنوز کسانی در اروپا این آخوند را میانهرو میخوانند. در زمان زمامداری روحانی حداقل ۴۰۰۰نفر اعدام شدهاند.
این رژیمی است که سیاست خارجیش روی گسترش استوار شده است. آنها از بشار اسد، حوثیها در یمن و از مزدوران خونریزشان در عراق حمایت میکنند و سفارتخانههای خود در اروپا را تبدیل به مرکز تروریسم کرده است. رژیمی که منابع اقتصادی یک سرزمین ثروتمند را در چنگ خود گرفته است.
مردم ایران از این رژیم که کشورشان را ورشکسته کرده است متنفر هستند. اروپا باید نشان دهد که از مردم ایران و از سازمان مجاهدین خلق برای پایاندادن به این رژیم حمایت میکند. ما باید حمایت خودمان را از مریم رجوی نشان دهیم.
استرون استیونسون
استانیسلاو پولچک عضو پارلمان اروپا از استونی:
خانم رجوی شما و مقاومت ایران امروز در قلب اروپا هستید. اما همچنین در قلب ما نیز جای دارید.
بسیاری از اعضای این مقاومت در این راه بهشهادت رسیدهاند. شما راه طولانی را تا امروز پیمودهاید. من فکر میکنم زمان آن رسیده است که اتحادیه اروپا بیدار شود و طرف دموکراسی را بگیرد و در کنار مقاومت ایران بایستد. خانم رجوی من از شما و جنبش مقاومت ایران حمایت کامل میکنم.
استانیسلاو پولچک عضو پارلمان اروپا از استونی
الساندرا موریتی عضو پارلمان اروپا از ایتالیا
من بسیار در مورد نقش زنان در مقاومت در برابر این رژیم شنیدهام.
ایران کشوری است که زنان در آن بهخاطر مبارزه برای آزادی اعدام میشوند. ما باید در پارلمان اروپا هر نوع رابطه با رژیم ایران را مشروط به رعایت حقوقبشر و قطع مجازات اعدام بکنیم.
الساندرا موریتی عضو پارلمان اروپا از ایتالیا
در این کنفرانس همچنین راما یاد، وزیر پیشین حقوقبشر فرانسه، اینگرید بتانکور کاندیدای ریاستجمهوری کلمبیا، استرون استیونسون و دکتر آلخو ویدال کوادراس رئیس کمیته بینالمللی در جستجوی عدالت، شرکت داشتند و سخنرانی کردند..
اینگرید بتانکورد کاندید پیشین ریاستجمهوری کلمبیا
تمام کسانی که در حمایت از مقاومت ایران سخن میگویند در واقع از جانب تمام کسانی سخن میگویند که در سراسر جهان تحت سرکوب و دیکتاتوری قرار گرفتهاند. من از صدای شما صدای مردم اروپا را در حمایت از مقاومت ایران میشنوم. کتابی که خانم رجوی از اسامی شهیدان قتلعام سال ۶۷نشان داد تکاندهنده بود. من گزارش سازمان عفو بینالملل را هم همراه خودم دارم که با تعدادی از شاهدان این قتلعام گفتگو کرده است. جنایتی که در سال ۶۷ در ایران رخ داد هنوز ابعاد ناشناختهیی دارد. وزیر دادگستری روحانی کسی است که جز مسئولان قتلعام ۶۷بوده است. قربانیان تنها گناهشان این بود که مثل ما امروز در اینجا میگفتند خواست ما آزادی است. دو سال پیش دو مأمور رژیم ایران که خود را خبرنگار معرفی کرده بودند به آلبانی آمدند تا یک طرح تروریستی را علیه مقاومت ایران پیش ببرند. هفته پیش دولت آلبانی تمام مدارک این طرح را افشا کرد. رژیم ایران میخواست طرح مشابهی را علیه گردهمایی مقاومت ایران در پاریس انجام دهد. اما این طرح خنثی شد و یکی از سیاستمداران و دیپلماتهای رسمی رژیم در آلمان دستگیر شد و به بلژیک مسترد شد. ما نمیتوانیم در برابر دروغها و باجگیریهای این رژیم ساکت بمانیم.
اینگرید بتانکورد
پاتریشیا توآیا عضو پارلمان اروپا از ایتالیا
رژیم ایران میخواهد از اتحادیه اروپا باجگیری کند. ما باید با یک سیاست قاطع در برابر آن بایستیم. ما باید در کنار آنهایی قرار بگیریم که برای آزادی و دموکراسی در ایران مبارزه میکنند. سیاست ما باید مشروط کردن روابطمان با رژیم ایران به رعایت حقوقبشر و حقوق زنان در ایران بکنیم. خانم رجوی شما از حمایت کامل من در مبارزهتان برای آزادی مردمتان برخوردارید.
نمایندگان پارلمان اروپا و شخصیتهای شرکتکننده در این کنفرانس سرکوب گسترده مردم ایران و سیاست جنگ افروزانه رژیم در منطقه را محکوم و از مبارزه مردم ایران برای آزادی و دموکراسی حمایت کردند.
پاتریشیا توآیا عضو پارلمان اروپا از ایتالیا
آلخو ویدال کوادراس رئیس کمیته بینالمللی در جستجوی عدالت:
من بسیار خرسندم که میبینم بسیاری از اعضای جدید پارلمان اروپا به حمایت از این جنبش آزادیخواهانه برای ایران برخاستهاند.
رژیم اعتراف میکند که شبکه مقاومت در داخل ایران نقش اصلی را در قیام سال ۹۶ داشته است.
امروز مردم بسیار در جهان به ماهیت رژیم حاکم بر ایران پی بردهاند. خانم رجوی به گزارش پلیس آلبانی در مورد طرح شکستخورده تروریستی رژیم علیه اعضای این مقاومت در آلبانی اشاره کرد. همچنین به طرح تروریستی رژیم علیه گردهمایی مقاومت در ۲سال پیش اشاره شد. اتحادیه اروپا چه چیز دیگری نیاز دارد که رژیم را آنطور که هست بشناسد. یعنی دشمن مردم اروپا. ما برای نامگذاری تروریستی پاسداران رژیم و وزارت اطلاعات آن و بستن سفارتخانههای آن منتظر چه چیزی هستیم.
آلخو ویدال کوادراس
جیانا گانسیا عضو پارلمان اروپا از ایتالیا
من فرصت این را داشتم که با خانم رجوی در گردهمایی مقاومت در پاریس دیدار کنم و خوشحالم که بسیاری از اعضای پارلمان اروپا در این جا حضور دارند تا از جنبش شما حمایت کنند.
در دوران زمامداری روحانی گفته میشود ۴هزار نفر اعدام شدهاند. هیچ کشوری در این ابعاد شهروندان خود را نمیکشد. زنان از حقوق اولیه خودشان محروم هستند. اما بهنظر میرسد نماینده اتحادیه اروپا فقط به معاملات تجاری با ایران اهمیت میدهد. ما باید فشار بر اتحادیه اروپا بگذاریم تا رژیم ایران را بهخاطر نقض حقوقبشر در ایران تحریم کند. ما خواستار یک تغییر دموکراتیک در ایران هستیم.
جیانا گانسیا عضو پارلمان اروپا از ایتالیا
راما یاد وزیر پیشین حقوقبشر فرانسه:
قتلعام سال ۶۷در ایران یک جنایت علیه بشریت بود. ما نیاز به یک هیأت بیطرف بررسی این جنایت داریم چرا که بدون عدالت صلحی در کار نخواهد بود.
توافق اتمی تأثیری در نقض حقوقبشر در ایران نگذاشت حتی برنامه موشکی رژیم را نیز محدود نکرد. ما باید به دادن چک سفید به رژیم ایران پایان دهیم. زنان بهویژه بهای سنگینی تحت حاکمیت این رژیم پرداختهاند. ما باید به خواست مردم ایران برای تغییر رژیم و ایجاد یک دولت دموکراتیک که خانم رجوی آن را طرح کرده است احترام بگذاریم.
ما فرصتی داریم که پیشینیان ما نخواستند از آن استفاده کنند و آن نوشتن یک تاریخ جدید برای اروپا است در حمایت از مقاومت ایران. ژان مولان قهرمان مقاومت فرانسه یک بار به خواهرش نوشت: نمیدانستم چقدر انجام وظیفه در شرایط خطر سخت است. خانمها و آقایان ما در چنین موقعیتی هستیم.
راما یاد وزیر پیشین حقوقبشر فرانسه
فرانس بوکوویچ عضو پارلمان اروپا از اسلوونی
بسیار دردآور است که در اروپا از رژیمی بشنویم که این میزان از شهروندان خود را اعدام میکند. دیدن چهرههای قربانیان این قتلعام در این کتاب بسیار رنجآور است. این وظیفه ما است که به صدای مقاومت ایران گوش بسپاریم و از شما بایت مبارزهتان برای آزادی مردم ایران سپاسگذاریم. مبارزه در برابر رژیمی که ثروت مردم خود را به سرقت میبرد. برای شما آرزوی تمام موفقیتها را دارم.
فرانس بوکوویچ
روژا تماچیک عضو پارلمان اروپا از کرواسی:
هیچ چیزی درباره رژیم حاکم بر ایران پوشیده نیست. مسأله این است که راهحل چیست.
ما نباید روی میز رژیم ایران بازی کنیم و بپنداریم که چشم بستن بر جنایات این رژیم راهحل است.
تنها راهحلی که رژیم ایران از آن وحشت دارد مقاومت ایران تحت هدایت خانم رجوی است
روژا تماچیک عضو پارلمان اروپا از کرواسی
راتگا ماکسوا عضو پارلمان اروپا از چک:
وضعیت زنان تحت حاکمیت رژیم آخوندی موضوع مهمی است که نباید مورد غفلت ما در اتحادیه اروپا قرار بگیرد.
راتگا ماکسوا عضو پارلمان اروپا از چک
استرویچوس عضو پارلمان اروپا از لیتوانی:
ما باید به ایجاد یک ایران دموکراتیک متعهد باشیم. وقتی شعله امید و آزادی همچنان فروزان باشد همه موانع را میتوان کنار زد. ما برای ایران آرزوی یک آینده متفاوت و دموکراتیک را داریم.
پتراس استرویچوس عضو پارلمان اروپا از لیتوانی
سخنرانان بر شکست سیاست مماشات با فاشیسم دینی حاکم بر ایران تأکید کردند و تنها راهحل را حمایت از آلترناتیو دموکراتیک شورای ملی مقاومت ایران، و بهرسمیت شناختن حق مردم ایران برای سرنگونی دیکتاتوری آخوندها و استقرار و آزادی و حاکمیت مردم در ایران دانستند.
آنان خواستار اتخاذ یک سیاست قاطع توسط اتحادیه اروپا در قبال رژیم آخوندی و مشروط کردن هر گونه مراوده با رژیم آخوندی به توقف اعدام و رعایت حقوقبشر در ایران شدند.