728 x 90

چه کسی مانع کنترل کرونا شد؟

۲۰روز پس از برملا شدن دروغ بزرگ و پنهان‌کاری که به انتشار ویروس مرگبار از قم به سایر شهرهای میهن منجر شد، این سؤال بیش از هر زمان مطرح است که چه کسی مانع کنترل و قرنطینه در قم شد؟

حریرچی ۵اسفند ۹۸: «در مورد قرنطینه هم ما هیچوقت موافق نیستیم قرنطینه مال قبل از جنگ جهانی اول است مال طاعون و وبا و این جور چیزهاست».

البته موضوع به همین‌جا ختم نمی‌شود. وقتی خشم و نفرت عمومی فوران می‌کند پای آخوندهای فسیل قم هم که با چماق شرع، ویروس کرونا را منتشر کردند وسط کشیده می‌شود.

آخوند سعیدی، نماینده خامنه‌ای در قم، به‌صراحت با بستن اماکن مذهبی و زیارتگاهها مخالف کرد و گفت مردم باید بیایند اینجا و شفا بگیرند.

یک روزنامه حکومتی به‌نقل از علیرضا حیدری، عضو مجلس آخوندی، نوشت: «کسی که در قم مانع ایجاد محدودیتها شد و نگذاشت کرونا در نطفه خفه شود، حکمش چه می‌شود؟ کارشناسان بر این باورند اگر به جای قم، شهر دیگری منشاء کرونا بود، قرنطینه صورت می‌گرفت و کشور گرفتار این بحران ملی نمی‌شد. نمی‌خواهند حداقل از کسانی‌ که ابتدا مانع ایجاد محدودیتها شدند سؤال و جواب کنند؟».

علاوه بر فسیل‌های حوزه جهل و جنایت در قم، دولت جنایتکار هم به‌خاطر فرار از هزینه‌های مردم مخالف قرنطینه بود.

علیرضا رئیسی، معاون وزیر بهداشت رژیم ۱۵اسفند ۹۸: «خب یکسری تبعات خاصی دارد مثلا در چین روزانه یک وعده غذا می‌بردند درب خانه‌ها می‌دادند».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/7b0bcca4-56dc-4481-844f-3486ccdc8167"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات