728 x 90

هشدار و تلاش ترامپ برای بازگشایی تنگه هرمز

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا
دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا روز یکشنبه ۲۴ اسفند هشدار داد که اگر متحدان غربی در بازگشایی تنگه هرمز همکاری نکنند، آینده ناتو با پیامدهای جدی روبه‌رو خواهد شد.
ترامپ در گفتگویی با روزنامه فایننشال تایمز گفت همان‌طور که آمریکا در جنگ اوکراین از کی‌یف در برابر روسیه حمایت کرده است، اکنون انتظار دارد کشورهای اروپایی نیز در موضوع تنگه هرمز نقش فعالتری ایفا کنند. او هشدار داد «اگر پاسخی داده نشود یا پاسخ منفی باشد، فکر می‌کنم برای آینده ناتو بسیار بد خواهد بود».
رئیس‌جمهور آمریکا با اشاره به وابستگی گسترده بسیاری از کشورها به نفت خلیج‌فارس گفت: «بسیار منطقی است کسانی که از این تنگه سود می‌برند کمک کنند تا اطمینان حاصل شود اتفاق بدی در آنجا رخ نمی‌دهد».
او هم‌چنین تأکید کرد که واشنگتن از متحدان خود انتظار دارد تجهیزات و نیرو برای تأمین امنیت این مسیر حیاتی فراهم کنند و افزود «ما به کشتی‌های مین‌روب و هم‌چنین افرادی نیاز داریم که برخی عوامل مخرب مستقر در سواحل ایران را از میان بردارند».
ترامپ در ادامه اشاره کرد که نشست پیش‌رو با شی جین‌پینگ در پکن ممکن است به تعویق بیفتد، زیرا واشنگتن در تلاش است حمایت چین برای بازگشایی تنگه هرمز را نیز جلب کند.
در همین حال گزارشها حاکی از آن است که دولت آمریکا در حال آماده‌سازی یک ائتلاف بین‌المللی برای حفاظت از کشتیرانی در این آبراه است. روزنامه وال استریت ژورنال به‌نقل از مقام‌های آمریکایی گزارش داد که واشنگتن قصد دارد به‌زودی تشکیل ائتلافی از چند کشور را برای اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز اعلام کند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/e5463679-1c27-479d-82f2-a80a48f42d9c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات