در آستانه سالگرد انقلاب ضدسلطنتی، تلویزیون حکومتی در هراس از بالا گرفتن اعتراضات مردمی، در یکی از برنامههای خود گفت:
این بحثی که همین اخیراً مطرح شد در مورد عمل صالح اخیراً هم مطرح شد بهخاطر همین اتفاقهایی که توی دیماه افتاد من تو رسانهها دیدم که توی شورای شهر تهران یا توی مجلس یک بحثی هست که میخواهند یک قانون تصویب بکنند برای اعتراضات یا یک جایی رو تعیین کنند برای اینکه اعتراض بکنند من اصلاً هر چی فکر میکنم حالیام نمیشه یعنی توی نظام دینی مردم باید بیایند اعتراض بکنند؟ اعتراض به چی باید بکنند؟ مردم اعتراض بکنند مثلاًًًً ما نان نداریم بخوریم؟ مگه حاکم دینی نمیدونه؟ حاکم کارگزار نظام دینی؟ یعنی اینها دارند در واقع این نظام رو کامل دارند از نظام دینی دور میکنند(تلویزیون افق(رژیم) 18بهمن96)
پارسایی عضو مجلس رژیم از باند روحانی گفت، سران رژیم نگران آن هستند که زخمها دوباره سرباز کند و اعتراضات دیماه تکرار شود. .. اگر اعتراضات بدون پاسخ بمانند، آتش زیر خاکستر خواهد شد که هر لحظه ممکن است که شعلهور شود.
وی به سران حکومت آخوندی هشدار داد که گفتن اینکه صدای مردم را شنیدهایم «به تنهایی فایدهای ندارد».
وی افزود: تجمع کارگران کیان تایر مقابل وزارت صنعت، معدن و تجارت، تجمع همزمان کارگران آذر آب و هپکو در شهر اراک، اعتراض صنفی کارگران نیشکر هفتتپه، اعتراض رانندگان اتوبوس مقابل ساختمان مجلس و ادامه تجمعها در یکگوشه و کنار (کشور) نشان میدهد مردم دیگر تابوتوان تحمل مشکلات معیشتشان را ندارند. (رویداد۲۴– 20بهمن96)
غلامعلی رجایی از مشاوران شناخته شده رفسنجانی بوده با نگرانی از فوران خشم مردم بهخاطر فساد حکومتی گفت: اکنون وقتی مردم از یک طرف اختلاسهای میلیاردی را و از طرف دیگر اوضاع معیشتی خود را میبینند طبیعی است که معترض شوند... به نظر میرسد جلسه سران قوا برای مبارزه با فساد، بیشتر تشریفاتی شده است. (اعتمادآنلاین 20بهمن96)
آخوند قدرتالله علیخانی، عضو سابق مجلس رژیم نیز گفت « کار به جایی رسیده که جنتی هم میگوید من نگرانم. نگرانی از هر سو و از هر سمتی به گوش میرسد... من به آینده چندان خوشبین نیستم....»
وی افزود: اکنون با گذشته خیلی فرق کرده است... من بهتازگی در قزوین با بیش از ۴۰۰نفر از مردم ملاقات داشتم، بسیاری از اینها گرسنه بودند.(انتخاب 19بهمن96)