سرکوب و کشتار وحشیانه رژیم آخوندی علیه تظاهر کنندگان همراه با قطع اینترنت برای خفه کردن صدای قیام مردم ایران، موجی از ابراز نگرانی و محکومیتهای بینالمللی از سوی دبیرکل ملل متحد و کشورهای آلمان و آمریکا و فرانسه بهدنبال داشت.
خانم مریم رجوی در فراخوانی به آنتونیو گوترز با توجه به آمار فزاینده شهیدان و مجروحان قیام، از وی خواست شورای امنیت ملل متحد را نسبت به جنایتهای فاشیسم دینی حاکم بر ایران توجیه کند و تأکید کرد سکوت در مقابل جنایات جاری ضدبشری که همه روزه در ایران جریان دارد مطلقاً غیرقابل قبول است.
آنتونیو گوترز، دبیرکل سازمان ملل با اعلام اینکه گزارشها درباره تظاهرات در ایران را دنبال میکند، از شمار کسانی در تظاهرات توسط حکومت آخوندی به شهادت رسیدهاند ابراز ناراحتی کرد.
سخنگوی گوترز گفت: وی گزارشها درباره اعتراضها در ایران را با "نگرانی" دنبال میکند و از اینکه تعدادی از مردم جان خود را از دست دادهاند بسیار متأسف است.
آلمان و فرانسه و آمریکا نیز سرکوب قیام مردم ایران توسط رژیم آخوندی را محکوم کردند.
وزارتخارجه آلمان اعلام کرد: آلمان از (رژیم) ایران میخواهد به اعتراضات مشروع تظاهر کنندگان احترام بگذارد.
سخنگوی مرکل نیز گفت: «وقتی مردم ایران در تظاهرات جاری بهطور شجاعانه نارضایتیهای اقتصادی و سیاسیشان را بیان میکنند، این یک امر قانونی و شایان احترام ماست و ما با نگرانی اوضاع را دنبال میکنیم و خواهان احترام به آزادی تجمع و بیان هستیم».
سخنگوی کاخسفید گفت: ما استفاده از نیروی مرگبار و محدود کردن شدید ارتباطات علیه معترضان را محکوم میکنیم».
کاخسفید اعلام کرد: «ایالات متحده از اعتراضات مسالمتآمیز مردم ایران بر ضد رژیم، پشتیبانی میکند. ما استفاده از نیروی مرگبار و محدود کردن شدید ارتباطات علیه معترضان را محکوم میکنیم. رژیم تهران بهگونهیی تعصبآمیز برنامههای جنگافزارهای هستهیی و موشکی را دنبال و از تروریسم پشتیبانی کرده است».
وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد: «ایالات متحده اعتراضات در ایران را از نزدیک رصد میکند. ما هر گونه اقدام خشونتآمیز رژیم علیه مردم ایران را قویاً محکوم میکنیم و نسبت به انتشار گزارشها درباره چندین کشته عمیقاً نگرانیم. جمهوری اسلامی باید خشونت علیه مردم ایران را متوقف کند و باید فوراً توانایی همه ایرانیان برای دسترسی به یک اینترنت باز و آزاد را بازگرداند. دنیا این رژیم را زیر نظر دارد».
برایان هوک، مسئول گروه اقدام ایران در وزارتخارجه آمریکا،گفت: «مردم از رژیم ایران به ستوه آمدهاند و ما از خواستهها مردم ایران حمایت میکنیم. تظاهرات در عراق و لبنان نیز نشان داد که سیاست رژیم ایران در صدور بنیادگرایی رد شده است».
وی همچنین به نقل از پمپئو گفت: ما در کنار مردم ایران ایستادهایم مردم ایران خواهان داشتن حکومتی هستند که ثروت آنها را غارت نکند و پول مردم ایران را در بیروت، دمشق، بغداد و یمن خرج نکند.
دولت فرانسه نیز بر لزوم احترام به آزادی بیان و حق مردم ایران برای تظاهرات تأکید کرد.
سخنگوی وزارتخارجه فرانسه گفت: فرانسه بر ضرورت «احترام به آزادی بیان و حق تظاهرات مسالمتآمیز» تأکید کرده است.
فرانسه اعلام کرد: با توجه به دستگیری و بازداشت خودسرانه از طرف سرویسهای امنیتی و اطلاعاتی (رژیم) ایران فرانسه از اتباع خود قویاً میخواهد سفرهای حرفهیی و شخصی به ایران را به تعویق بیندازند.
امانوئل ماکرون و دونالد ترامپ روز یکشنبه در یک تماس تلفنی درباره تظاهرات در ایران با یکدیگر گفتگو کردند.
سازمان ملل از سرکوب و کشتار قیامکنندگان ایران توسط رژیم آخوندی ابراز نگرانی کرد.
دفتر کمیسر عالی حقوقبشر گزارش داد: ما عمیقاً به نقض قوانین و معیارهای بینالمللی در مورد استفاده از زور، از جمله شلیک مهمات جنگی علیه تظاهر کنندگان در ایران در طول اعتراضات نگران هستیم. اعتراضاتی که از روز جمعه آغاز شد و تا این هفته ادامه داشته است. ما بهویژه نگران استفاده از مهمات جنگی هستیم که باعث مرگ شمار قابل توجهی در سراسر کشور شده است.
عفو بینالملل کشتار تظاهر کنندگان و سرکوب وحشیانه توسط حکومت آخوندی را محکوم کرد.
عفو بینالملل در پیامی اعلام کرد: «ما از گزارشاتی مبنی بر کشته شدن دهها تن در ایران و مجروح شدن صدها نفر و دستگیری بیش از ۱۰۰۰تن از روز جمعه تاکنون بیمناک و وحشتزده هستیم. ما از اینکه مقامهای رژیم ایران، اینترنت را مسدود کردهاند تا جریان اطلاعات در مورد سرکوب وحشیانه خود را بلوکه کنند، نگران هستیم».