728 x 90

مصاحبه علیرضا جعفرزاده با الحدث: ضرورت به رسمیت شناختن حق دفاع مشروع مردم ایران

مصاحبه علیرضا جعفرزاده با تلویزیون الحدث
مصاحبه علیرضا جعفرزاده با تلویزیون الحدث

علیرضا جعفرزاده معاون نمایندگی شورای ملی مقاومت ایران در آمریکا روز ۱۲مهرماه در نوزدهمین روز قیام سراسری مردم ایران در مصاحبه‌یی با تلویزیون الحدث با اشاره به ضرورت به‌رسمیت شناختن حق دفاع مشروع مردم ایران گفت: خواسته‌ها بر روی سرنگونی خامنه‌ای متمرکز است و مردم در سراسر کشور شعار مرگ بر دیکتاتور سر می‌دهند. تظاهراتها و اعتراضات بیش از ۱۷۳شهر از جمله شهرهای بزرگ در ۳۱استان را در برگرفته است.

علیرضا جعفرزاده در پاسخ به سؤال مجری تلویزیون الحدث که برای ادامه این تظاهراتهای مردم ایران بر روی چه چیز تکیه می‌کنید؟ گفت: به‌طور واقعی ادامه این تظاهرات که در نوزدهمین روز متوالی آن هستیم امری بی سابقه است و چه بسا ویژگی برجسته این قیام باشد. ثانیا این قیام بر روی خود رژیم متمرکز است اگر چه جرقه اولیه آن با مرگ یک دختر بیگناه زده شد ولی الآن خواسته‌ها بر روی سرنگونی خامنه‌ای متمرکز است و مردم در سراسر کشور شعار مرگ بر دیکتاتور سر می‌دهند. تظاهراتها و اعتراضات بیش از ۱۷۳شهر از جمله شهرهای بزرگ در ۳۱ استان را در برگرفته است. به‌طور مثال در یک روز ۳۰نقطه شاهد اعتراضات بوده. از سویی شدت و حدت این تظاهراتها نیز عامل مهمی است. ما می‌بینیم که جوانان و زنان و دختران و پسران جوان وارد درگیری با سپاه پاسداران می‌شوند و دیگر نمی‌ترسند. هم‌چنین فعالیت‌هایی هست که نشان می‌دهد که این جنبش ملی خواستار تغییر است. این امر در شعارها و سازماندهی و استمرار این اعتراضات متبلور می‌شود. به‌رغم این‌که چند روز قبل رژیم دانشجویان را در دانشگاهها سرکوب کرد و روز گذشته خامنه‌ای همه را تهدید نمود ولی تظاهراتها ادامه پیدا کرد زیرا این یک انقلاب واقعی در ایران است.

 

جعفرزاده درباره حمایتهای بین‌المللی از قیام سراسری مردم ایران گفت: فشار خارجی بسیار مهم است و باید درک کنند که بر روی زمین چه‌می‌گذرد. چه بسا متوجه شده باشند که این تظاهراتها از چند سال قبل در ایران ادامه دارد و ممکن است بگویند که مثل موارد قبلی است ولی این درست نیست زیرا تظاهرات کنونی که در سراسر کشور گسترده شده خواستار تغییر است و همه باید درک کنند که این رژیم دیر یا زود فرو می‌باشد و ایالات متحده نباید در کنار یک دیکتاتور قرار بگیرند. شما باید در کنار مردم ایران باشید. شما به مزایای برقراری یک جمهوری دمکراتیک در ایران که مردم به آن فرا می‌خوانند دقت کنید. به این فکر کنید که دولتی در ایران باشد که به‌جای اعزام نمایندگان و شبه‌نظامیانش به کشورهای مختلف روابطی خوبی با کشورها برقرار کند. به ایرانی بیاندیشید که به‌جای اعزام تروریست و حمایت از آنها، ‌پیام صلح بدهد. این چیزهایی است که سیاستمداران در اروپا و ایالات متحده باید رویش حساب کنند. بله این آینده این قیام است که البته خودبه‌خودی رخ نداده بلکه پیشینه‌ای عمیق دارد. ۴۰ سال است که یک مقاومت سازمان‌یافته علیه این رژیم در جریان است. واقعیت این است که زنان در پیشاپیش این تظاهرات ایستاده‌اند که نشانگر تاریخ حضور زنان در صفوف اپوزیسیون علیه ملاها است. هم‌چنین مجاهدین خلق و شورای ملی مقاومت ایران حضور دارند که توسط زنان رهبری می‌شوند به همین دلیل فکر می‌کنم اینها واقعیتهای جدیدی است که سیاستمداران غربی باید آنها را متوجه شوند.

علیرضا جعفرزاده درباره موضع کشورهای غربی و اتحادیه اروپا در قبال قیام سراسری مردم ایران گفت: بنظرم اگر اتحادیه اروپا و ایالات متحده تصمیم بگیرند که کار درست را انجام بدهند می‌دانند که چه باید بکنند. آنها الآن می‌بینند که رژیم فروپاشیده و از سوی اغلب اقشار مردم غیرقابل قبول است و هیچ آینده‌ای ندارد و درک می‌کنند که چگونه جلوی دستیابی رژیم ایران و سپاه پاسداران به سرمایه‌ها و پولها و تسهیلات را بگیرند. این منابع باید قطع شود. باید پیامی به مردم ایران که به خیابان‌ها می‌آیند فرستاده شود مبنی بر این‌که آنها حق دارند و باید از خودشان دفاع کنند. زیرا توسط رژیم در معرض کشتار و سرکوب قرار می‌گیرند و باید کلیه اقدامات ممکنه برای سرنگونی این رژیم را در پیش بگیرند. پیش از این گزارشاتی از اعتصابهای عمومی انجام شده از سوی بخشهای مختلف در برخی استانها مثل کردستان وجود داشت و باید این اعتصابها مورد تأیید قرار گرفته و از آن حمایت کنند و به آنها توان دستیابی به اینترنت را بدهند و تضمین داده شود که کشته شدن هر نفر توسط رژیم منجر به حسابرسی از ملاها شد. این اقدام نه تنها از طریق اظهارنظر بلکه از طریق اقدامات عملی در رابطه با این رژیم باید انجام بگیرد. نکته‌یی که ما نگرانش هستیم دادن امتیازهایی به رژیم ایران و بازگشت به مذاکرات است. رفتار با رژیم باید مشابه همان رفتاری باشد که با رژیم آپارتاید در جنوب آفریقا انجام شد و همان رفتاری باید باشد که در رابطه با روسیه بعد از حمله به اوکراین اتخاذ شده و مورد تحریم‌های زیادی قرار گرفت. همین کار باید در رابطه با رژیم ایران نیز انجام شود زیرا رژیم آخوندی نقضهای گسترده انجام داده و بایستی تغییر صورت پذیرد و کشورهای غربی باید تصمیماتی درست اتخاذ کنند.

 

معاون نمایندگی شورای ملی مقاومت ایران در آمریکا افزود: همان‌طور که می‌دانید ما به‌روشنی به مقامات آمریکایی و برخی اعضای کنگره که دارای تأثیر بر سیاست خارجی در قبال ایران هستند توضیح داده‌ایم. این امر نه مربوط به دو ماه قبل یا یک سال قبل یا سال ۲۰۱۵ است بلکه ما اکنون در اکتبر ۲۰۲۲ شاهد یک انقلاب واقعی هستیم و به‌روشنی توضیح دادیم و با برخی از اعضای کنگره و مقامات بلندپایه هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه کار کردیم و آنها برخی تصمیمات را مطرح نموده و موضوع را برای دولت روشن کردند. برخی اعضای کنگره با خانم مریم رجوی در اروپا ملاقات کردند و در مورد آینده ایران صحبت نمودند و به احتمالات در چشم‌انداز حول تغییر در ایران پرداختند. ما به‌دنبال شیوه‌های مختلف هستیم که دولت آمریکا سیاستش را به‌طور جدی در قبال ایران تغییر دهد. به‌طور مثال این امر در اظهارنظر روز قبل جو بایدن متبلور شد زیرا حمله به دانشجویان دانشگاهها و افزایش سرکوب را محکوم کرد. اما این اظهارات باید به اقداماتی عملی ترجمه شود و ما به این امر امیدواریم.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/045c559f-7aad-4f3b-b6a0-1af9e13c1f0c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات