728 x 90

خبرگزاری فرانسه: سارکوزی، رئیس‌جمهور سابق فرانسه پشت میله‌های زندان قرار گرفت

سارکوزی
سارکوزی

خبرگزاری فرانسه روز سه‌شنبه ۲۹ مهر گزارش داد: نیکولا سارکوزی، رئیس‌جمهور سابق فرانسه روز سه‌شنبه پشت میله‌های زندان قرار گرفت. سارکوزی اولین رئیس‌جمهور فرانسوی خواهد بود که از زمان فیلیپ پتن، رئیس دولت همکار با نازی‌ها که پس از جنگ جهانی دوم زندانی شد، پشت میله‌های زندان قرار می‌گیرد. و اولین باری است که رئیس سابق یک کشور اتحادیه اروپا زندانی می‌شود.

بر اساس این گزارش، سارکوزی ماه گذشته به جرم تلاش برای دریافت بودجه از معمر قذافی دیکتاتور لیبی، برای کمپینی که منجر به انتخاب او شد، گناهکار شناخته شد و به جرم توطئه جنایی توسط قاضی دادگاه به پنج سال زندان محکوم شد... .

کارکنان زندان به خبرگزاری فرانسه گفتند سارکوزی احتمالاً در یک سلول نه متر مربعی در بخش انفرادی زندان نگه‌داری خواهد شد، این امر از تماس او با سایر زندانیان جلوگیری می‌کند.

خبرگزاری فرانسه افزود نامشخص است که سارکوزی چقدر در زندان بماند. ناتالی گووارینو Nathalie Gavarino قاضی دادگاه در حین صدور حکم سارکوزی گفت که جرایم وی از "ثقل استثنایی" برخوردارند، و بنابراین دستور داد سارکوزی حتی اگر درخواست استیناف بکند، زندانی شود. انتظار می‌رود وکلای سارکوزی فوراً درخواست آزادی او را مطرح کنند، و دادگاه تجدیدنظر سپس دو ماه فرصت خواهد داشت تا آن را بررسی کند.

خبرگزاری فرانسه نوشت: سارکوزی از زمان شکست در انتخابات مجدد در سال ۲۰۱۲ با موجی از مشکلات قانونی روبه‌رو بوده است. او در دو محاکمه جداگانه محکوم شده است. در یکی از آن‌ها، او برای فساد محکوم شد و حبس خود را تحت نظارت خانگی با مچ بند الکترونیکی پا، سپری کرد، که پس از چند ماه در ماه مه برداشته شد.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/093b93ca-52e0-484b-981f-79d9e436a597"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات