728 x 90

قطعنامهٔ اکثریت کنگرهٔ آمریکا - «محکومیت تروریسم رژیم ایران، جنگ نیابتی منطقه‌یی و سرکوب داخلی»

کنگره آمریکا
کنگره آمریکا

قطعنامهٔ اکثریت کنگرهٔ آمریکا با امضای ۲۲۳نماینده از هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه «محکومیت تروریسم رژیم ایران، جنگ نیابتی منطقه‌یی و سرکوب داخلی».

حمایت از برنامهٔ ۱۰ ماده‌یی خانم رجوی، حمایت از حقوق مجاهدین در اشرف۳ و به‌رسمیت شناختن مبارزه کانون‌های شورشی با سپاه پاسداران.

قطعنامهٔ شمارهٔ ۱۱۴۸ با امضای اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا در محکومیت تروریسم رژیم آخوندی، جنگ نیابتی منطقه‌یی و سرکوب داخلی با امضای ۱۱ تن رؤسای کمیته‌های مجلس نمایندگان و رؤسای ۵۳ زیرکمیته در کنگره.

رئیس کمیته اطلاعات، رئیس کمیته تخصیص بودجه و رئیس کمیته امنیت در میان امضاکنندگان هستند.

قطعنامه ۱۱۴۸: رژیم ایران از اکتبر ۲۰۲۳ به‌طور فزاینده‌یی به‌عنوان سر مار تروریسم و جنگ در منطقه عمل کرده است.

نادیده گرفتن دخالت مستقیم حکومت تهران در درگیری و بحرانهای متعاقب آن ولی‌فقیه علی خامنه‌ای و سپاه پاسداران را ترغیب می‌کند تا به این درگیری دامن بزنند.

بقای رژیم ایران به‌طور جدی به سرکوب داخلی و فعالیت‌های تروریستی آن در خارج از کشور با استفاده از تروریستهای نیابتی خود بستگی دارد.

اکثریت کنگرهٔ آمریکا حمایت خود را از برنامهٔ ۱۰ ماده‌یی خانم مریم رجوی برای آینده ایران اعلام کردند.

اعتراضات چشمگیر در سال‌های ۱۴۰۱، ۱۳۹۸ و ۱۳۹۶ بازتاب خواست مردم ایران در رد ولایت فقیه و حق حاکمیت مردم در یک جمهوری مبتنی بر آرای عمومی است.

مردم ایران از آزادیهای اساسی خود محروم شده‌اند و هم‌چنان که در شعارهای آنها دیده می‌شود. دیکتاتوری سلطنتی و استبداد مذهبی را رد می‌کنند.

سرکوب وحشیانه رژیم ایران، اقلیت‌های قومی و مذهبی شامل کردهای ایرانی، بلوچ‌ها، عرب‌ها، مسیحیان، یهودیان، بهائیان، زرتشتیان و حتی مسلمانان سنی را در بر می‌گیرد.

مردم ایران (در قیام‌هایشان) خواست خود را برای تغییر با تصرف نمادها و مراکز قدرت سپاه و ولی‌فقیه ابراز کرده‌اند.

قطعنامهٔ اکثریت کنگرهٔ آمریکا: بر اساس اعلامیه جهانی حقوق‌بشر ضروری است حقوق‌بشر توسط حاکمیت قانون حمایت شود تا انسان به‌عنوان آخرین علاج مجبور به قیام علیه ستمگری و سرکوب نشود.

اعلامیه استقلال ایالات متحده تأکید می‌کند حق و وظیفهٔ مردم است که حکومت ستمگر را ساقط کنند و برای امنیت آینده خود حافظان جدیدی فراهم کنند.

رژیم به‌طور فزاینده از فعالیت کانون‌های شورشی علیه سپاه و نیروهای بسیج در اعتراضات سراسری به‌ویژه در سال ۱۴۰۱ نگران است.

رژیم ایران دیپلماسی گروگان‌گیری را به‌عنوان ابزار اصلی سیاست خارجی خود تقویت کرده و از آن علیه کشورهای غربی برای آزادی جنایتکاران و تروریست‌های خود استفاده می‌کند.

قطعنامهٔ ۱۱۴۸: اسدالله اسدی دیپلمات ارشد مستقر در سفارت رژیم ایران در وین، اتریش در ژوئیه ۲۰۱۸ دستگیر و در فوریه ۲۰۲۱ در بلژیک محکوم و به ۲۰ سال حبس در ارتباط با توطئهٔ تروریستی برنامه‌ریزی شده علیه گردهمایی «آلترناتیو – ایران آزاد در ۲۰۱۸ در پاریس» محکوم شد.

رژیم ایران در سال ۲۰۲۳ محاکمه ساختگی ۱۰۴ تن از اعضای مقاومت را که عمده آنها در اروپا از جمله در فرانسه و آلبانی اقامت دارند آغاز کرد تا سابقه قانونی ساختگی علیه آنها ایجاد کند و توطئه‌های تروریستی علیه آنها را توجیه کند.

اعدام بیش از ۳۰ هزار زندانی سیاسی با فتوای خمینی در مورد تمام کسانی که به سازمان مجاهدین وفادار بودند با تشکیل هیأت‌های مرگ در ۱۹ ژوئیه ۱۹۸۸ که ابراهیم رئیسی از اعضای آن بود به اجرا درآمد.

بیش از ۹۰۰ زن و مرد مستقر در اشرف۳ زندانیان سیاسی سابق هستند که شاهد جنایات رژیم ایران در زندانهای رژیم بوده‌اند و بسیاری از آنها شاهد قتل‌عام ۱۳۶۷ و سایر قتل‌های سیاسی در ایران هستند و از جمله برخی از آنها شاهدان عینی جنایات رئیسی هستند لذا آنها باید به‌طور کامل برای شهادت‌های احتمالی در برابر هر دادگاه بین‌المللی که در مورد قتل در ایران تحقیق می‌کند محافظت شوند.

در نوامبر ۲۰۲۱ قوه قضاییه سوئد کل دادگاه استکهلم را به مدت دو هفته به آلبانی منتقل کرد تا شهادت هفت زندانی سیاسی سابق ایرانی را که اکنون در اشرف۳ ساکن هستند و شاهدان حیاتی محاکمات مربوط به‌قتل‌عام سال ۱۳۶۷ محسوب می‌شدند تسهیل کند.

نخست‌وزیر آلبانی در نامهٔ ۱۹ آوریل ۲۰۱۶ به یکی از معاونان پارلمان اروپا نوشت: آلبانی به‌طور کامل متعهد به تضمین تمام حقوق مقرر شده در کنوانسیون ۱۹۵۱ ژنو، کنوانسیون حقوق‌بشر اروپا و تمامی قوانین بین‌المللی برای پناهندگان ایرانی است.

قطعنامه اکثریت مجلس نمایندگان ۷مادهٔ زیر را تصویب می‌کند:

۱- به اتفاق و بدون ابهام، اقدامات رژیم ایران را در خاورمیانه که منجر به حملات ۷ اکتبر ۲۰۲۳ و پس از آن شد و به تروریسم و بی‌ثباتی منطقه کمک کرده است محکوم می‌کند.

۲- تأکید می‌کند که توجه به درخواست معترضان ایرانی برای تغییرات اساسی در داخل ایران به همزیستی مسالمت‌آمیز میان کشورهای همسایه کمک کرده و امنیت منطقه‌یی و جهانی را تقویت می‌کند.

۳- حق ذاتی مردم ایران برای تعیین آینده سیاسی خود را آن چنان که در اعلامیه جهانی حقوق‌بشر ملل متحد بیان شده است به‌رسمیت می‌شناسد و از آن حمایت می‌کند.

۴- خواستار پاسخگو کردن رژیم ایران در قبال اقدامات خود از طریق ادامهٔ اعمال تحریم‌ها و حمایت از برنامهٔ ۱۰ ماده‌یی مقاومت ایران برای آینده ایران است.

۵- جهان آزاد را ترغیب می‌کند با توجه به این‌که مردم ایران از همه حقوق اساسی خود و مسیرهای سیاسی برای تغییر در چارچوب قوانین بین‌المللی و اعلامیهٔ جهانی حقوق‌بشر محروم شده‌اند حق مردم ایران، تظاهرکنندگان و کانون‌های شورشی را برای مقابله با سپاه پاسداران و نیروهای سرکوبگر به‌منظور ایجاد تغییر به‌رسمیت بشناسند.

۶- از دولت ایالات متحده می‌خواهد با همکاری متحد ما آلبانی حفاظت کامل از پناهندگان سیاسی ایرانی در کمپ اشرف۳ را در برابر توطئه‌ها و فشارهای رژیم ایران تضمین کند و آنها را از تمامی حقوق مندرج در کنوانسیون ژنو ۱۹۵۱ و کنوانسیون اروپایی حقوق‌بشر از جمله حق حیات آزادی و امنیت، حفاظت از املاک و دارایی و هم‌چنین آزادی بیان و گردهمایی بهره‌مند سازد.

۷- حقوق مردم ایران و مبارزه آنها برای برقراری جمهوری دموکراتیک مبتنی بر جدایی دین و دولت و یک ایران غیراتمی را به‌رسمیت می‌شناسد.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/06af442c-a129-47db-8a78-46638e718f59"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات