فاجعه کرونا در ایران: آمار جانگداز قربانیان در ۴۶۲شهر از ۱۴۲هزار و ۸۰۰ نفر گذشت
- زالی: شتاب بیماری در تهران افزایش داشته است، با این شتاب بهتر است برای تجدید قوای نیروی بهداشتی و درمانی تهران دو هفته تعطیل شود
- دانشگاه علوم پزشکی تهران: همه تختهایی که به کرونا اختصاص یافته بود، پر شدهاند و دائما در حال اضافه کردن تخت جدید هستیم و همچنان بیماران در حال اضافه شدن هستند
- دانشگاه علوم پزشکی شاهرود: میزان ابتلا به ویروس کرونا در مجموعه تحت مدیریت این دانشگاه در شهرستانهای شاهرود و میامی یک و نیم برابر نرخ کشوری است
- دانشگاه علوم پزشکی یزد: در شبانه روز گذشته ۱۸بیمار کرونایی فوت کردند. ۹۸۲بیمار در استان بستری هستند و ۱۶۱نفر در ICU هستند
سازمان مجاهدین خلق ایران بعدازظهر امروز چهارشنبه ۱۴آبان ۱۳۹۹ اعلام کرد آمار جانگداز جانباختگان کرونا در ۴۶۲شهر از ۱۴۲هزار و ۸۰۰نفر گذشت. شمار قربانیان در آذربایجان شرقی به ۵۰۱۱نفر، در آذربایجان غربی به ۴۲۸۷نفر، در البرز به ۳۹۶۵نفر، در اردبیل به ۱۵۸۸نفر، در اصفهان به ۸۰۲۴نفر، در ایلام به ۱۱۶۹نفر، در تهران به ۳۴۶۳۱نفر، در خراسان جنوبی به ۱۱۵۴نفر، در خراسان رضوی به ۱۰۷۷۷نفر، در خراسان شمالی به ۲۳۴۴نفر، در خوزستان به ۸۴۳۸نفر، در زنجان به ۱۳۴۰نفر، در سمنان به ۲۲۰۲نفر، در فارس به ۳۷۶۸نفر، در قزوین به ۱۴۵۲نفر، در قم به ۶۰۸۵نفر، در کردستان به ۲۵۹۰نفر، در کرمان به ۲۲۸۲نفر، در کرمانشاه به ۳۰۳۸نفر، در لرستان به ۶۱۰۸نفر، در مرکزی به ۲۲۰۷نفر و در یزد به ۲۳۳۶نفر رسیده است.
در تهران، زالی رئیس ستاد کرونا گفت: «در این پیک برخلاف دو پیک قبلی با سرعت بیشتری به اوج بیماری رسیدیم که این موضوع نشان میدهد شتاب بیماری در تهران افزایش داشته است، همچنین اقامت بیمارستانی نیز در پایتخت با افزایش یک الی دو روزه همراه بوده است. در این فاز با خوشههای خانوادگی مبتلایان نیاز به بستری مواجه هستیم. حجم مراجعان بهشدت افزایش یافته و بیمارستانها هم به بیماران کرونایی و هم به بیماران غیرکرونایی خدمت ارایه میدهند. تهران با این شتاب بیماری بهتر است برای تجدید قوای نیروی بهداشتی و درمانی دو هفته تعطیل شود یکی از مهمترین معضلات کادر سلامت با توجه به نزدیک بودن زمستان، تأمین ذخایر راهبردی، دارو، تجهیزات، اقلام مصرفی و اقلام سرمایهیی است. دانشگاههای علوم پزشکی استان تهران با کاهش جدی درآمد اختصاصی روبهرو هستند و این وضعیت در حالی که بخش زیادی از امور بیمارستانهای دانشگاهی بر درآمد اختصاصی تکیه دارد، نگرانکننده است». (ایسنا ۱۴آبان).
فرشاد علامه معاون دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: «همه تختهایی را که در بیمارستانهایمان برای کرونا اختصاص داده بودیم، پر شدهاند، عملاً از ظرفیت سایر قسمتهای بیماستان کم کرده و خدمات غیرکرونایی که اورژانس نیست را کاهش میدهیم تا بتوانیم تختها را به بیماران مبتلا به کرونا اختصاص دهیم. همچنان بیماران در حال اضافه شدن هستند.در کل کشور، اکسیژنرسانی به بیماران نوعی چالش است. زیرا هیچگاه مصرف اکسیژن در بیمارستانها به این میزان بالا نبوده است» (ایسنا ۱۴آبان).
در کرمان، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی «تعداد فوتیهای قطعی کرونا در ۲۴ساعت گذشته را ۱۸نفر اعلام کرد و گفت: مجموع جانباختگان ابتلای قطعی به کرونا ۱۹۲۸نفر است» (خبرگزاری حکومتی مهر ۱۴آبان).
در یزد، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد از فوت ۱۸بیمار مبتلا به کرونا در استان یزد در شبانه روز گذشته خبر داد و گفت: در حال حاضر ۹۸۲بیمار در بیمارستانهای استان بستری هستند که از این تعداد ۱۶۱نفر بهدلیل شرایط حاد در بخش ICU تحت درمان قرار گرفتهاند» (خبرگزاری حکومتی مهر ۱۴آبان).
در سمنان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: «میزان ابتلا به کرونا در مجموعه تحت مدیریت این دانشگاه یک و نیم برابر نرخ کشوری است» (ایرنا ۱۴آبان).
در مرکزی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: «در ۲۴ساعت گذشته ۱۸مورد فوتی در اثر ابتلاء به کرونا گزارششده و تعداد فوتیها در اثر ابتلاء به این ویروس ۹۱۸نفر میرسد» (خبرگزاری حکومتی مهر ۱۴آبان).
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۱۴ آبان ۱۳۹۹ (۴ نوامبر ۲۰۲۰)