728 x 90

علت ورشکستگی صندوق‌های بازنشستگی

ورشکستگی صندوق‌های بازنشستگی
ورشکستگی صندوق‌های بازنشستگی

بهارنیوز رژیم پیرامون وضعیت بازنشستگان و اعتراضهای آنها نوشت: سال گذشته بازنشستگان بیش از ۷۰تجمع اعتراضی برگزار کردند یعنی هر ماه دست‌کم ۶ تجمع اعتراضی. بازنشستگان مخابرات با دست‌کم ۲۲بار تجمع بیشتر از سایر بازنشستگان اعتراض داشته‌اند و پس از آنها بازنشستگان تأمین اجتماعی و صنعت فولاد به ترتیب با ۱۷ و ۱۱ تجمع، بیشترین اعتراض را در امسال داشته‌اند. در حال حاضر ۱۷صندوق بازنشستگی در کشور وجود دارد که ۲۸میلیون مشترک را تحت پوشش قرار می‌دهند و از میان صندوق‌های بازنشستگی، صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح، صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد قادر به پرداخت مستمری بازنشستگانشان نیستند و از بودجه دولتی استفاده می‌کنند.

از سوی دیگر محمدرضا باهنر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بدون اشاره به سپاه پاسداران و بدون اشاره به تظاهرات بازنشستگان و اعتراضهای مستمر آنها در سال گذشته گفت:

«فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲ صد هزار میلیارد تومان سود برده است. سودش چه شده است؟ وی افزود: مالکان فولاد مبارکه بانک سپه است که ۳۰ درصد آن را دارد و سهام عدالت ۴۰درصد و ایمیدرو ۱۵درصد دارد و بخش خصوصی سهمی از آن ندارد. یادآوری می‌شود بانک سپه متعلق به نیروهای مسلح رژیم و تحت‌نظر بنیاد مستضعفان است، سهام عدالت متعلق به سازمان خصوصی‌سازی رژیم است و ایمیدرو زیرمجموعه وزارت صمت است اما شرکت‌های فولاد و آلومینیوم و سرب و روی آن اساساً متعلق به سپاه پاسداران هستند».

باهنر اسم سه نهاد را به‌عنوان مالکان فولاد مبارکه برده است،

«بانک سپه است ۳۰درصد

سهام عدالت ۴۰درصد

و ایمیدرو ۱۵درصد»

برویم و ببینیم این سه نهاد متعلق به چه کسانی یا نهادهایی هستند؟

یکم بانک سپه) بانک سپه متعلق به نهادهای دولتی نظام است که پیش‌تر یک بانک اساساً نظامی و متعلق به نظامیان یعنی سپاه بود اما برای فرار از تحریم‌های آمریکا عنوان مالکیتش عوض شد و تحت‌نظر بانک مرکزی رژیم قرار گرفت. اما حتی هم‌اکنون هم گرچه این بانک یکی از بانک‌های دولتی آخوندها محسوب می‌شود و به ارائه خدمات بانکی و مالی به عموم مردم و مؤسسات اقتصادی می‌پردازد. اما مهم‌ترین کارپرداز مالی ستاد مشترک نیروهای مسلح رژیم است.

دوم سهام عدالت) «سهام عدالت» هم اسم یک «طرح» مالی است و هم اسم یک «نهاد» بسیار عریض و طویل با ۴۰ تا ۵۰ هزار پرسنل است که متعلق به سازمان خصوصی‌سازی رژیم است. این طرح سال‌ها پیش با اهداف سیاسی برای تطمیع و به اسم توزیع عادلانه ثروت و سهام شرکت‌های دولتی میان اقشار مختلف جامعه ایجاد شده و همان زمان به افرادی که واجد شرایط سیاسی بودند، سهم‌هایی از شرکت‌های دولتی اختصاص داده شد و اکنون خودش به یک نهاد سرمایه‌گذاری غول‌پیکر تبدیل شده است که می‌تواند فرضا در یک قلم، ۴۰درصد سهام فولاد مبارکه را بخرد!

سوم شرکت ایمیدرو) شرکت ایمیدرو (یعنی شرکت ایران معادن و فلزات) زیرمجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت رژیم است. این شرکت به‌عنوان یک نهاد دولتی، مسئولیت توسعه و مدیریت بخش معدن و صنایع معدنی کشور را برعهده دارد.

می‌بینید که هر سه مالک فولاد مبارکه، دولت و نهادهای نظامی و سرکوبگر رژیم هستند! و همین‌ها هستند که سرمایه‌های متعلق به بازنشستگان را ربوده و سود حاصل از آن را هزینه سرکوب همان بازنشستگان و دیگر اقشار مردم ایران می‌کنند.

روشی ضدمردمی که تنها با پاسخ کوبنده مردم می‌توان با آن مقابله کرد.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/1ddf49b0-e355-45a1-a272-23f6045f9483"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات