728 x 90

عقده‌گشایی خامنه‌ای در نمایش ورشکسته ۱۳ آبان علیه مجاهدین و خشم و خروش دانشگاهها

قیام سراسری ایران - ۱۴۰۱
قیام سراسری ایران - ۱۴۰۱

عقده‌گشایی خامنه‌ای در نمایش ورشکسته ۱۳آبان علیه مجاهدین و خشم و خروش دانشگاهها در قیام سراسری همراه با آویختن به حکم قتل‌عام مجاهدین توسط خمینی در سال۶۷ و این‌که «رحم بر محاربین ساده‌اندیشی است»!

در پرده فضاحت‌بار دیگری از نمایش ورشکسته خامنه‌ای در روز گروگانگیری، خلیفه درمانده ولایت به عقده‌گشایی سخیفی علیه مجاهدین و خیزشها و خشم و خروش فزاینده دانشگاهها آن هم از زبان مزدورانش با پوشش «بیانیه تشکلهای دانشجویی» پرداخت و در خبرگزاری سپاه پاسداران ۱۳آبان زیر عنوان «و اما پیرامون اتفاقات اخیر»، نوشت: «در این جنایات اخیر، بار دیگر دست خون‌ریز شیطان بزرگ فرصت یافت تا از آستین ایادی دست‌آموزش در سازمان مجاهدین ، فاجعه‌ای جدید را رقم بزند که ترسیم مجدد جنایات دهه شصت اعضای این سازمان در برابر چشم مردم ایران بود، اما مهم آن است که در برابر ‌ این‌ها نباید اشتباه دهه شصت یعنی عفو و رأفت اسلامی را تکرار کرد، به تعبیر امام راحلمان رحم بر محاربین ساده‌اندیشی است و زهی حماقت که اگر فکر کنیم با کوتاه‌آمدن و مماشات با مخلان امنیت ملی می‌توانیم برای خود اعتبار و حیثیتی کسب کنیم!

(خبرگزاری فارس رژیم: ۱۳آبان)

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/d605412c-744e-4233-b249-11ad44ce426c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات