728 x 90

سخنگوی کاخ سفید: دیپلماسی نخستین گزینه ترامپ است اما حاضر است از نیروی قهریه هم استفاده کند

کارولین لویت سخنگوی کاخ سفید
کارولین لویت سخنگوی کاخ سفید

سخنگوی کاخ‌سفید گفت دیپلماسی همیشه نخستین گزینهٔ دونالد ترامپ است، اما اگر لازم باشد حاضر است از نیروی قهریه هم استفاده کند.

کارولین لویت روز سه‌شنبه ۵ اسفند به خبرنگاران گفت: «گزینهٔ اول رئیس‌جمهور ترامپ همیشه دیپلماسی است. اما همان‌طور که نشان داده... اگر لازم باشد حاضر است از نیروی قهریه ارتش ایالات متحده استفاده کند».

او افزود: «تصمیم‌گیر نهایی همیشه رئیس‌جمهور است».

مارکو روبیو، وزیر خارجه ایالات متحده، قرار است اواخر روز سه‌شنبه در کاخ‌سفید به رهبران ارشد کنگره که به «گروه ۸» معروف هستند، گزارشی ارائه کند.

یک «منبع آگاه» به خبرگزاری رویترز گفت که انتظار می‌رود روبیو در این جلسه در مورد ایران اطلاع‌رسانی کند.

آمریکا یک ناوگان گسترده دریایی را در نزدیکی سواحل ایران مستقر کرده است. ترامپ روز ۳۰بهمن اعلام کرد که حدود ۱۰ تا ۱۵روز به تهران فرصت می‌دهد تا در مورد برنامهٔ هسته‌ایش «به توافق برسد».

انتظار می‌رود رئیس‌جمهور آمریکا در سخنرانی سالانه‌اش دربارهٔ وضعیت کشور که سه‌شنبه‌شب برگزار می‌شود، بار دیگر در مورد ایران اظهارنظر کند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/c60c25e9-7025-4a69-8d8d-5c5bec3398de"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات