داغ دل خلیفه درمانده در سالمرگ رئیسی جلاد
نا امیدی از مذاکرات در عین دل نکندن از فرط ترس و استیصال
و اینکه «نمیدانیم چه خواهد شد»!
خامنهای و یک توسری مجانی به پزشکیان!
رئیسی در همان اولین مصاحبه خود
با صراحت مذاکره مستقیم با آمریکا را رد کرد
البته مذاکرات غیرمستقیم زمان ایشان هم بود مثل حالا که هست
البته بدون نتیجه حالا هم گمان نمیکنیم به نتیجه برسد
نمیدانیم چه خواهد شد
طرف آمریکایی که در این مذاکرات غیرمستقیم گفتگو میکنند
سعی کنند یاوهگویی نکنند
اینکه میگویند ما به ایران اجازه غنیسازی نمیدهیم این غلط زیادی است
توضیح خواهم داد که چرا طرفهای غربی و آمریکایی و دیگران
اصرار دارند که باید در ایران غنیسازی نباشد
دروغهای شاخدار خلیفه داغ دار درباره جلاد ۶۷
بنده از نزدیک کاملاً میدانم که در رقابتهای ریاست جمهوری
فقط برای تکلیف شرعی وارد شد
جایگاه سیاسی و اجتماعی او خیلی بالا بود
در این سفرها در این دیدارهایی که او با مردم داشت
مردم نسبت به او چه اظهار ارادتی میکردند
تلویزیون رژیم ـ ۳۰اردیبهشت ۱۴۰۴
خامنهای در مراسم سالمرگ رئیسی:
این جلسه برای بزرگداشت یاد و نام شهید عزیزمون رئیسجمهور شهیدمون مرحوم آقای رئیسی و دیگر شهدای خدمتی که با ایشون در این حادثه تلخ بهشهادت رسیدند. شهید آل هاشم، شهید امیر عبداللهیان، شهدای گروه پرواز، استاندار محترم آذربایجان، فرمانده حفاظت، این مجموعه در مثل امروزی در واقع داغدار کردن.
خود رو برتر دیدن بار خود رو بر دوش مردم انداختن مردم رو با چشم حقارت نگاه کردن این خاصیت حکومت فرعونی است.
جایگاه سیاسی و اجتماعی او خیلی بالا بود. خب میدیدید در این سفرها در این دیدارهایی که او با مردم داشت، مردم نسبت به او چه اظهار ارادتی میکردن، چه علاقهیی نشان میدادن. اما او خودش رو از دیگران برتر نمیدانست. خودش رو در ردیف مردم، مثل مردم، در مواردی کوچکتر از مردم به حساب میاورد با این نگاه، با این دید حکمرانی میکرد بر کشور و دولت رو اداره میکرد و کارها رو پیش میبرد. برای خودش چیزی از این امکان سیاسی و اجتماعی نمیخواست، برداشت نمیکرد. همه توانش همه نیرویش همه در خدمت مردم بود
و در راه خدمت هم به لقاءالله پیوست. این خصوصیت بسیار مهمی در این شهید عزیز است، باید یاد بگیریم.
خب بحمدالله در نظام جمهوری اسلامی کم نیستند کسانی که یه چنین خصوصیاتی رو در خودشون دارند.
دل او لبریز از مهربانی به مردم بود از مردم گلهمند نبود به مردم بدبین نبود از توقعات مردم شکایت نمیکرد، یه موارد زیادی اتفاق میافتاد با مردم مواجه میشد مردم میآمدن شکایت میکردن حرف میزدن گاهی تند هم ممکن بود صحبت بکنند، با مردم مهربان بود از این برخوردها از این نگاهها از این حرکتها ناراحت نمیشد.
دیدارهایی که ما با ایشون دائماً داشتیم میدید انسان که دغدغه کار دارد، دغدغه انجام وظیفه داره احساس میکنه سنگینی بار مسئولیت را. ایشون رئیس قوه قضاییه شد فقط برای تکلیف شرعی این رو بنده از نزدیک کاملاً میدانم در رقابتهای ریاستجمهوری وارد شد فقط برای تکلیف شرعی خیلیها میگن این رو، لکن ایشون رو ما میدانیم برای تکلیف شرعی وارد شد احساس تکلیف کرد وارد شد هم اونجا هم اینجا، دل او اینجور گرایشی داشت،
به ایشون سفارش شده بود که به مردم بگید که ما این کار رو میکنیم اگر توانستیم، هر جا نتوانستید به مردم بگید نمیتونیم. ایشان هم همین جور عمل میکرد. صریح و صادقانه. این صراحت و این صداقت در مذاکرات دیپلماسی هم حتی مشهود بود و طرفها رو تحت تأثیر قرار میداد. مذاکرات دیپلماسی که جای پیچیدن حرفها و پوشیدن[پوشاندن] نیتهاست، ایشون با صراحت با صداقت صحبت میکرد، طرف رو تحت تأثیر قرار میداد. به او اطمینان میکردند میدانستند که اون چه میگه درست میگه.
در اولین مصاحبه در ریاستجمهوری اولین مصاحبه که کرد خبرنگار از ایشون پرسید که شما آیا با آمریکا مذاکره میکنید؟ صریح گفت خیر.
گفت نه بدون هیچ ابهامی و نکرد اجازه نداد که دشمن بتوانه بگه که من با تهدید با تطمیع توانستم با حیله توانستم ایران رو به پای میز مذاکره بکشونم نگذاشت اینه که اصرار بر مذاکره مستقیم میکنن طرفها بهخاطر اینه یک بخش عمدهاش اینه ایشون اجازه نداد البته مذاکرات غیرمستقیم بود زمان ایشونم بود مثل حالا که هست البته بدون نتیجه حالا هم گمان نمیکنیم به نتیجه برسه نمیدونیم چه خواهد شد
صحبت مذاکرات شد من داخل بین هلالین یک تذکری به طرف مقابل بدم طرف آمریکایی که در این مذاکرات غیرمستقیم وارد صحبت میشن، گفتگو میکنن سعی کنن یاوهگویی نکنن (تکبیر: الله اکبر الله اکبر مرگ بر منافقین)
اینی که بگن ما به ایران اجازه غنیسازی نمیدیم این غلط زیادیست، کسی منتظر اجازه این و اون نیست جمهوری اسلامی سیاستی داره روشی داره سیاست خودش رو تعقیب میکنه من البته در یک مناسبت دیگری به ملت ایران توضیح خواهم داد که علت اینکه اینها روی غنیسازی تکیه میکنن چیه؟ چرا آنقدر طرفهای غربی و آمریکایی و دیگران اصرار دارن که باید در ایران غنیسازی نباشه این حالا انشاءالله در یک مناسبت دیگری باز میکنم برای ملت ایران که بدانند طرف نیتاش چیه.
خب اون زبان و اون دل سوم عمل شهید یکسره کار بود یکسره شب و روز نداشت خستگی نمیشناخت بنده مکرر به ایشون میگفتم که یه مقداری ملاحظه کنید ممکنه مزاج طاقت نیاره یه وقت مثلا میفته نمیتوانه کار کنه ایشون میگفت من از کار خسته نمیشم.
اینی که در مجامع گوناگون اقتصادی جهانی انسان بتوانه عضویت خودش رو تثبیت بکنه و اونجا وارد بشه یک افتخار بینالمللی است برای ملت ایران، اینی که رئیسجمهور در مجمع عمومی سازمان ملل قرآن رو سر دست بگیره بلند کنه یا عکس شهید سلیمانی رو سر دست بگیره این. .
مایه عزته ملت رو عزیز میکنه اینم نوع دوم خدمات هر دو نوع خدمت رو این شهید عزیز در طول این سالها انجام داد.
ما مهم اینه که انسان در نوع رفتار شهید رئیسی اون چیزی که من میخوام از این بیانات استنتاج کنم اینه در نوع رفتار شهید رئیسی و بسیاری از همکاران جوان او انسان همان روحیه و نورانیتی رو مشاهده میکرد که در همکاران شهید رجایی مثل کلانتری مثل عباسپور مثل قندی مثل نیلی و امثال اینها انسان میدید.
شهید رئیسی اون سالی که انقلاب پیروز شد سال ۵۷ شهید رئیسی یک جوان ۱۸ ساله بود شهید آلهاشم یک نوجوان ۱۶ ساله بود شهید امیر عبداللهیان یک پسر بچه ۱۴ ساله بود.
در همون راهی شهید شدند که شهید اشرفیها شهید شدن، شهید صدوقیها شهید شدن، پیرمردهای اول انقلاب بهشهادت رسیدن این انقلابی که میتوانه چنین قدرتی داره که میتوانه اینجور نیروها رو بسیج کنه در طول سالهای متمادی این انقلاب شکست خوردنی نیست.
(تکبیر-الله اکبر الله اکبر الله... مرگ بر منافقین و کفار... .)