728 x 90

حمله باند غالب نظام به علی لاریجانی: سیاست‌هایی نظیر اسب تروا و کاندید اجاره‌ای

پاسدار لاریجانی
پاسدار لاریجانی

همزمان با شعبدهٔ انتخابات ریاست‌جمهوری رژیم و حضور پاسدار علی لاریجانی در کلاب هاوس باند غالب نظام با حمله به او تلاش کردند که ماهیت او را که از جنس و سنخ ولی‌فقیه مفلوک بوده، به او یادآور شوند.

روزنامه حکومتی جهان صنعت اول خرداد در مطلبی با عنوان ضعیف‌تر از انتظار با حمله به لاریجانی نوشت:

لاریجانی تصور کرد با چند کلمه حرف از مشکلات معیشتی مردم، این‌که گوشت برای خوردن دارند یا ندارند، این‌که ارز برای واردات ذرت هست یا نیست و… فراموش می‌شود که وقتی بر کرسی سبز ریاست در بهارستان تکیه زده بود اصرار داشت تحریم‌ها ذره‌یی از اراده ما کم نکرده و تاثیری هم در اقتصاد ندارد. انگار نه انگار که او هم از جمله «نه» گویان به مذاکره بود. لاریجانی نیز مثل سایر نامزدهای انتخاباتی گمان کرد که مردم به‌خاطر فشار اقتصادی و معیشتی فریب نامزدی را می‌خورند که وعده نان می‌دهد. غافل از آن که جامعه ایرانی مأیوس‌تر و در عین‌حال آب‌دیده‌تر از این حرف‌هاست. لاریجانی در این اتاق کلاب‌هاوسی نه به سؤالات سخت بلکه به سؤالات ساده مثل این‌که چه سهمی از کابینه احتمالی را به زنان خواهد داد پاسخ نداد.

هم‌چنین روزنامه حکومتی مستقل نوشت: لاریجانی با روش خاص خود که نوعی استبداد رأی با تکیه بر آراء هدایت شده است، وارد تبلیغات دیجیتال انتخابات شد و لاعلاج صابون نتایج آن استبداد شخصی و مطایبه‌آمیز را به تن زده است. لاریجانی با حضور در کلاب‌هاوس اظهاراتی متناقض با آنچه که تابه‌حال در سیاست‌ورزی از خود نشان داده ارائه کرد در حالی که از آن شیوه منش سیاسی خود هم برائت نجست، در نهایت با سخنان یکی به نعل و یکی به میخ معلوم نشد دیدگاه سیاسی ایشان چیست. از این عجیب‌تر آن که هنوز هم اصلاح‌طلبان نفهمیدند با سیاست‌هایی نظیر اسب تروا و کاندید اجاره‌ای و زیر پا گذاشتن اصالت اصلاح‌طلبی بیش‌از‌پیش تبر به ریشه خود می‌زنند. ..لاریجانی به‌دلیل قبضه شدن جناح اصول‌گرا توسط نو اصولگرایان مانند دیگر چهره‌های قدیمی اصول‌گرا از این جناح اخراج شده و مورد حمله آنان است وگرنه اگر شرایط مانند قبل بود خود را یک اصول‌گرای تمام قد معرفی می‌کرد.

لاریجانی در حالی از تهمت و توهینهای وارده کنونی به خود شکایت دارد که به گذشته خودش نمی‌نگرد که چگونه از زمان ریاست بر صدا و سیما روزگار اصلاح‌طلبان را از تریبون این سازمان با توهین و تهمت و افترا سیاه کرده و چپ و راست در مجالس هشتم و نهم به ریاست ایشان تظاهرات مرگ بر این و آن و درخواست برای اعدام معترضان بلند بود.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/68a4dd48-c0e5-4a16-be63-5961727b3459"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات