728 x 90

حملات شدید اسد و روسیه به استان درعا با صدها هزار آواره

حملات شدید اسد و روسیه به استان درعا با صدها هزار آواره
حملات شدید اسد و روسیه به استان درعا با صدها هزار آواره

به گزارش خبرگزاری اورینت نیوز متعلق به اپوزیسیون سوریه پس از شکست مذاکرات روسیه با رزمندگان سوری در استان درعا و عدم موافقت آنها با تسلیم و تحویل سلاحهای سنگین، مناطق تحت کنترل آنها در این استان از چهارشنبه‌شب گذشته هدف بمبارانهای وحشیانه اسد و جنگنده‌های روسی قرار گرفته است.

در جریان این حملات که تا روز پنجشنبه ۱۴تیر ۹۷ نیز ادامه داشت، صدها موشک و بشکه انفجاری توسط هواپیماهای روسی و اسد روی مناطق تحت تصرف اپوزیسیون ریخته شده است.

 

کشتار ساکنان بی‌دفاع درعا

اورینت نیوز در این رابطه نوشت: پس از اعلام شکست مذاکرات توسط کمیته مذاکره‌کننده با اشغالگران روسی که به‌دلیل عدم تحویلدهی تسلیحات سنگین آنها بوده موشک‌های روسی شهرها و شهرک های درعا را هدف آتش خود قرار داد و پیر و جوان و خانواده‌های ساکن این استان را کشتار کرد.

خبرنگار اورینت نیوز گفت: کمیته مذاکرات گفته است اشغالگران روسی تهدید کرده‌اند که استان درعا را ویران می‌کنند. آنها به نمایندگان گروه‌های رزمنده گفته‌اند که درعا را در آتش می‌سوزانند و ۴۰هواپیمای جنگی در فرودگاه نظامی حمیمیم آماده است تا شهر درعا را بمباران کند.

 

شدیدترین بمبارانها

یورونیوز نوشت: این بمبارانها شدیدترین مورد از ۱۹ژوئن تا کنون یعنی از زمان آغاز حملات رژیم اسد به این استان اعلام شده است. به‌گفته دیده‌بان حقوق‌بشر سوریه «با بمباران هیستریک درعا با هدف تسلیم کردن شورشیان پس از خودداری آنها از پذیرش شرایط روسیه برای پایان دادن به این جنگ» مسکو و دمشق این مناطق را به «جهنم» تبدیل کرده‌اند.

در پی این بمبارانها تنها در شهر صیدا در غرب این استان، شش غیرنظامی از جمله یک زن و چهار کودک کشته شدند و به‌گفته غیرنظامیانی که از شهر درعا گریخته‌اند نیز از زمان اعلام خبر شکست مذاکرات تا کنون، بمبارانها حتی برای یک ثانیه هم متوقف نشده است.

با پشتیبانی این حملات هوایی، نیروهای اسد سرانجام توانستند پس از زمانی بیش از سه سال، کنترل یکی از پستهای امنیتی در مرز این کشور با اردن را در اختیار بگیرند.

به گزارش اسکای نیوز دیپلوماتهای بین‌المللی قرار است امروز چهاردهم تیر ۹۷ در شورای امنیت ملل‌متحد نشست فوق‌العاده‌ای را برای بررسی وضعیت انسانی در این استان سوریه برگزار کنند. کویت و سوئد که مسئولیت دوره‌ای شورای امنیت را بهعهده‌ دارند این نشست را درخواست داده‌اند.

موضع سازمان ملل‌متحد

سازمان ملل متحد اعلام کرد از ۱۹ژوئن تا این تاریخ درگیریها در این منطقه از سوریه بین ۲۷۰هزار تا ۳۳۰هزار آواره به جا گذاشته است.

آژانس پناهجویان سازمان ملل‌متحد روز پنجشنبه از اردن درخواست کرد تا مرزهایش را به‌طور موقت بروی هزاران آواره سوری که از حملات هوایی فرار کرده‌اند باز کند و به آنها پناه دهد.

فیلیپو گراندی، از کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان گفت: «درگیریها در مناطق مرزی زندگی بسیاری از سوریها را تهدید می‌کند و برای آنها هیچ انتخابی به جز رسیدن به مناطق امن در اردن باقی نگذاشته است.»

ایمن الصفدی وزیر خارجه اردن در دیدار با سرگیی لاورف وزیر خارجه روسیه گفت اردن تا کنون میزبان یک میلیون و دویست هزار پناهجوی سوری بوده و حدود ۶۰هزار غیرنظامی دیگر نیز در حال حاضر پشت مرزهای این کشور در انتظارند تا راهی برای ورود آنها پیدا شود.

بیشتر بخوانید:

توافق اردن و روسیه بر سر شروط آتش‌بس در جنوب سوریه

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/e9c507e5-f07c-4265-af4a-5f1c4d1a3ace"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات